Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Hakem Onur Bingöl Ispartaspor Seninle Kazanıyor!

Hakem Onur Bingöl Ispartaspor Seninle Kazanıyor!

ISPARTA 24.09.2023 16:37:00 0
Hakem Onur Bingöl  Ispartaspor Seninle Kazanıyor!

Ispartaspor’un dün akşam kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Düzcespor maçını yöneten Hakemi Onur Bingöl’ün daha önce görev aldığı iki Ispartaspor maçının ikisinde de Isparaspor rakiplerini 6 gollü farklı mağlup etmişti. Yeşil – Pembeli ekip, dün akşam da yine Bingöl’ün yönettiği maçta rakibini 3 – 1 mağlup etti ve takım Hakem Bingöl ile bir kez daha kazandı. 

Bu sezon, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, dün akşam ligin 5. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor’u ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip, zirveye ortak olma adına bu maç son derece büyük önem taşıyan maçı farklı kazanmayı başardı. 

MAÇI ONUR

BİNGÖL YÖNETTİ

Yeşil – Pembeli ekibin dün akşamki Düzcespor maçını Ankara Bölgesi Hakemi Onur Bingöl yönetti. Bingöl’ün Yardımcılıklarını Recep Güneş ve Furkan Ulu yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Demokrat Özgür Güneş idi. 

TESADÜFÜN BÖYLESİ!

Ispartaspor’un dün akşam oynadığı Düzcespor maçını yöneten Hakem Onur Bingöl’ün Ispartaspor ile olan ilginç tesadüfü adeta tesadüfün böylesi dedirtiyor. Zira, Hakem Bingöl’ün daha önce görev aldığı iki Ispartaspor maçının ikisinde de Isparaspor rakiplerini 6 gollü farklı mağlup etmişti.

ISPARTASPOR İKİ

MAÇTA DA 6’ŞAR GOL ATTI

Hakem Bingöl’ün geçtiğimiz sezon 4 Şubat 2023 tarihinde Ispartaspor – Tarsus İdmanyurduspor maçında 4. Hakem olarak görev yapmış ve Yeşil – Pembeli ekip o maçı 6 – 1’lik skorla kazanmıştı. Hakem Bingöl, yine geçtiğimiz sezon ligin son hafta maçında 20 Mayıs 2023 tarihinde oynadığı Sivas Belediyespor maçında da 4. Hakem olarak görev almış ve Yeşil – Pembeli ekip o maçı da 6 – 0’lık skorla kazanmıştı.

ISPARTASOR SENİNLE KAZANIYOR

Ancak, Hakem Onur Bingöl daha önce iki defa 4. Hakem olarak görev yaptığı Ispartaspor maçlarında dün akşam ise orta hakem olarak görev yaptı. Hakem Bingöl’ün bugünkü maçta nasıl bir yönetim göstereceği ise merak ediliyordu ve Hakem Bingöl, iyi bir maç yönetti. Skora olumsuz etki edecek bir hareketi olmadı. Sonuç olarak, Ispartaspor, Hakem Onur Bingöl ile üçüncü defa kazandı. 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °