Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Hain teşebbüslere asla müsaade etmeyeceğiz

SDÜ’nün akademik yılı açılışı nedeniyle Isparta’ya gelen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, partisinin il teşkilatını ziyaret ederek, burada partililerle buluştu.

SİYASET 24.10.2016 05:05:00 0
Hain teşebbüslere asla müsaade etmeyeceğiz
SDÜ’nün akademik yılı açılışı nedeniyle Cuma günü Isparta’ya gelen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un ziyaretler kapsamındaki bir durağı da AK Parti İl Teşkilatı oldu. Burada İl Başkanı Osman Zabun tarafından karşılanan Kurtulmuş, partinin anı defterini imzaladı. Burada partililerle buluşan Kurtulmuş, “Ankara ve İstanbul’un dışındaki birçok ilimiz 15 Temmuz’un dehşetini ve şiddetini anlamadı. Ama Isparta buradan Ankara’ya gitmek üzere hareketlenmiş olan bir takım askeri unsurları önleyerek tabiri caizse traktörleriyle, arabalarıyla, bedenleriyle onların önlerine geçerek bir takım eşkıyanın katliamı büyütmesine müsaade etmedi. Tüm Ispartalılara teşekkür ediyorum. 15 Temmuz Türkiye’nin tarihinde destansı günlerinden birisidir. 15 Temmuz’u şimdi resmi tatil yapıyoruz. Bu milletimiz bunu bir milli gün olarak anmayı hak etmiştir. 15 Temmuz’da yaşananları unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz şehitlerimizin hatırasıdır. Canlarını ortaya koyarak bu milleti, bu vatanı ve bu bayrağı koruyan kahramanlarımızın hangi amaçla şehit oldularsa onların amaçlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin dirliğine, birliğine, istiklaline ve istikbaline tüm gücümüzle sahip çıkarak koruyacağız. Bu memlekette böyle hain teşebbüslerin olmasına asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.
Kurtulmuş , Barida Hotels’de sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantının ardından Kurtulmuş, Isparta’dan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °