Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Hafta Sonu Uygulanan Sokağa Çıkma Yasağının Ardından; Hemen Pazara Koştuk!

Hafta Sonu Uygulanan Sokağa Çıkma Yasağının Ardından; Hemen Pazara Koştuk!

ISPARTA 16.12.2020 09:40:00 0
Hafta Sonu Uygulanan Sokağa Çıkma Yasağının Ardından; 
Hemen 
Pazara 
Koştuk!
Ispartalılar hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması biter bitmez soluğu pazar yerlerinde aldık. Bu doğrultuda, dün kurulan Salı Pazarı Pazar harcı gören vatandaşlarla dolup taştı.
 
EN ÇOK YOĞUNLUK
SALI PAZARINDA YAŞANDI
Isparta Koronavirüs önlemleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu uygulanan 56 saatlik kısıtlamanın ardından vatandaşlar soluğu dışarıda aldı. Hafta sonunu evlerde geçiren Ispartalılar Pazartesi sabahın ilk saatlerinden itibaren semt pazarlarına akın etti. Bu doğrultuda, Pazartesi kurulan Doğancı Mahallesi Pazarı ile özellikle Isparta’nın en büyük pazarlarından olan ve Pirimehmet Mahallesinde kurulan Salı Pazarı vatandaşlarla dolup taştı. Pazar yerlerinde maske kuralına uyulurken mesafe kuralına ise vatandaşların dikkat etmediği görüldü. Pazar yerlerindeki kalabalık dikkatlerden kaçmadı.
GİRİŞ ÇIKIŞ DENETİMİ
Salı Pazarının giriş ve çıkışlarında, yoğunluğa karşı özel önlem alındı. Pazarın giriş ve çıkışları demir bariyerler ile kapatıldı. İçerdeki insan sayısına göre Isparta Belediyesi zabıta ekipleri yoğunluğa göre içeriye insanların girişine izin verdi.
ÇARŞAMBA PAZARINDA DA
YOĞUNLUK BEKLENİYOR
Öte yandan, her hafta Çarşamba günleri yani bugün Davraz Mahallesinde kurulan Halk Pazarında da aynı Salı Pazarı gibi yoğunluk yaşanması bekleniyor.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °