Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Hadi Bakalım Kolay Gelsin; …Ve Futbol Şöleni Başlıyor…

Hadi Bakalım Kolay Gelsin; …Ve Futbol Şöleni Başlıyor…

SPOR 5.09.2021 08:26:00 0
Hadi Bakalım Kolay Gelsin; 
…Ve Futbol
Şöleni
Başlıyor…
TFF 2. Liginde 2021 – 2022 Futbol Sezonu bugün başlıyor. Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor ise ilk maçını bugün deplasmanda Buca 1928 takımı ile yapacak. Buca Arena Stadındaki maç saat 20.00’da başlayacak.
 
ISPARTA SONUNDA
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI
Tam 21 yıldır 2. Ligde mücadele edemeyen Isparta nihayet şeytanın bacağını kırdı ve geçen sezon mücadele ettiği 3. Lig 3. Grupta şampiyon olarak 2. Lige yükselmeyi başardı. Isparta’da son yıllarda yapılan girişimlerle spor son derece önemli bir noktaya geldi. Başkan Atakan Yazgan’ın önderliğinde işadamlarından oluşan yönetimle yeni sezona başlayacak olan Ispartaspor bu sezon yeni çıktığı 2. Ligde de başarılı bir grafik çizerek önce ligde kalıcı olmak ardından ise şampiyon olmak istiyor.
2. LİGDE YENİ SEZON
BUGÜN BAŞLIYOR
2. ve 3. Ligin adı geçen yıl isim ve naklen yayın haklarını alan Misli.com’un bu yıl Federasyonla sözleşme yenilememesi üzerine TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig olarak adlandırılacak. Dolayısıyla, Misli.com’un naklen yayın işinden de çekilmesi üzerine 2. Lig ve 3. Lig maçlarını TRT yayınlayacak. 2. Profesyonel Liginde yeni sezon 5 Eylül 2021 tarihinde yani bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Bu sezon 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor, 2021 - 2022 Sezonunda ilk maçını da 5 Eylül Pazar günü yani bugün deplasmanda İzmir temsilcisi Buca 1928 takımı ile Buca Arena Stadyumunda oynayacak.
İLK RAKİP GÜÇLÜ
BUCA 1928 TAKIMI
Bu doğrultuda; Ispartaspor, bugün grubun iddialı takımlarından Buca 1928 takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Pembe - Yeşilliler, bu maçın hazırlıklarına hafta boyunca sürdürüp önceki akşamüzeri tamamlayarak dün sabah saatlerinde İzmir’e hareket edip, İzmir’e ulaştıktan sonra konaklayacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı. Yeşil – Pembeliler bu son derece zorlu maçtan galibiyetle veya en azından beraberlikle ayrılarak hem lige puan veya puanlarla başlamak hem de taraftarını sevindirmek istiyor.
LİGE DAVRAZ’DA VE TESİSLERİNDE
HAZIRLANDI, 5 HAZIRLIK MAÇI YAPTI
Bilindiği gibi Ispartaspor, sezon öncesi Davraz Kayak Merkezinde ve kendi tesislerinde olmak üzere iki ayrı etap kampında yaptığı çalışmalarla yeni sezona hazırlandı. Sezon öncesi 5 hazırlık maçı yapan Yeşil – Pembeli ekip bu maçların 2’sinden galibiyetle, 2’sinden beraberlikle ve 1’inden de mağlubiyetle ayrılmıştı.
MAÇI HAKEM ADNAN DENİZ
KAYATEPE YÖNETECEK
Bugün akşam saat 20.00’de Yeni Buca Stadyumunda başlayacak olan Buca 1928 – Ispartaspor maçını Balıkesir Bölgesi Hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’in Yardımcılıklarını ise Mert Baykal ve Sabri Öğe yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Talha Öztürk.
MAÇA SEYİRCİ
ALINACAK
Öte yandan, Bilim Kurulu’nun tavsiyesi ve Türkiye Futbol Federasyonunun geçtiğimiz ay aldığı kararla tüm lig maçlarında stadyumların % 50 oranında seyirci alınabilecek.  
İŞTE 2. LİG BEYAZ GRUPTA İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Buca 1928 – Ispartaspor
Karacabey Beld.spor – Eskişehirspor
Şanlıurfaspor – Ankara Demirspor
Kırklarelispor – Nazilli Belediyespor
Pazarspor – Kırşehir Belediyespor
AMED Sportif – Uşakspor
Zonguldak Kömürspor – Akhisarspor
1922 Konyaspor – Tarsus İdmanyurdu
Kastanmonuspor – Pendikspor Maçı Kastamonuspor’un ligden çekilmesi nedeniyle oynanmayacak.
Anadolu24 Erzincanspor (BAY)

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °