Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Haber Sulh Gazetesi 3 Yaşında

Haber Sulh Gazetesi 3 Yaşında

ISPARTA 12.01.2024 12:59:00 0
Haber Sulh Gazetesi 3 Yaşında

Haber Gazetesi olarak, yıllarca Şevket Karahan’ın sahipliğinde Isparta’ya hizmet veren ve üç yıl önce İş İnsanı Barış Gümüş tarafından satın alınarak Özbay Medya Grubuna geçen, ismi de Haber Sulh olarak değiştirilen basının önemli değeri yeni kuruluşunda üçüncü yılına girdi. 

Konu ile ilgili olarak önceki akşam Haber Sulh Gazetesi Ramazan Acar Basın Odası’nda bir kutlama programı gerçekleştirildi. Programa; Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş başta olmak üzere yerel basın temsilcileri ve muhabirleri katıldı. 

“BUGÜN İTİBARİYLE 

3. YILIMIZA ADIM ATTIK” 

Haber Sulh Gazetesi’nin de içinde bulunduğu Özbay Medya Sahibi Barış Gümüş, burada yaptığı konuşmada “Arkadaşlar, ben basın camiasına sonradan katılan bir arkadaşınızım. Bilindiği gibi, 10 Ocak 2022’de Haber Gazetesini alarak basın camiasına ilk adımı attım. Allah’ın izniyle bugün itibariyle gazetemiz 2. Yılını tamamlayıp 3. Yıla adım atmış durumdadır. Bundan dolayı da büyük mutluluk duyuyorum” dedi. 

“GAZETEMİZDE ÇOK GÜZEL 

BİR DOSTLUK ORTAMI VAR” 

Gazeteci olmanın tek başına yeterli olmadığını, gazete ailesi olarak yollarına devam ettiklerini ve bu ortamı sağlayan gazetesinin personeline de teşekkür eden Barış Gümüş; “Gazetemizdeki bu güzel dostluk ve arkadaşlık ortamı güvenilirliğin ve yayın politikamızın şekillenmesinde de önemli rol oynamaktadır. Ben, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm gazeteci arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

YAŞ GÜNÜ PASTASI KESİLDİ 

Barış Gümüş’ün konuşmasının ardından Yayın hayatında 3. Yılına adım atan Haber Sulh Gazetesi için özel yapılmış olan Yaş Pasta Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve Özbay Medya Haber Sulh Gazetesi Sahibi Barış Gümüş tarafından kesildi. 


Anahtar Kelimeler: Haber Gazetesi Yaşında
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °