Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Günlük 20 TL harçlıklı Girişimcilik Eğitimi

Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde kişilerin kendi işlerini kurmaya yardımcı olmak amacıyla Girişimcilik eğitimi düzenlenecek. 50 kişiyle sınırlı eğitim

ISPARTA 28.10.2016 06:23:00 0
Günlük 20 TL harçlıklı Girişimcilik Eğitimi
Isparta Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde,  kişilerin kendi işlerini kurmaya yardımcı olmak amacıyla Girişimcilik eğitimi düzenlenecek. Bay ve bayan olarak 25’erden 2 grup toplamda 50 kişi için düzenlenecek eğitimlerin son başvuru tarihi 4 Kasım 2016 olarak belirlendi. Mülakatlar ise 7 Kasım 2016 tarihinde saat 09.30’da yapılacak.  Konuyla ilgili İŞKUR İl Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı: “Mülakat/katılımcı seçmeleri Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda aşağıda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.
Eğitime katılmak isteyen kişilerin kurs için son başvuru tarihinden önce www.iskur.gov.tr internet adresinden iş arayan kaydı yapmaları ve mülakat için belirtilen tarih ve saatte hazır olmaları gerekmektedir.
KATILMA ŞARTLARI
1. Kuruma kayıtlı olmak,
2. 18 yaşını tamamlamış olmak
3. Aynı Modülü daha önce tamamlamamış olmak
4.Programdan yararlanacakların iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanması gereklidir.
5. Programdan yararlanacaklar yapılacak değerlendirme sonuçlarına göre programa katılabilirler.
6. Yüklenicinin kendisinin, çalışanının, birinci ve ikinci derece kan hışmı olan kişilerin katılımcı olması durumunda, bu kişiler toplam katılımcı sayısına ilave edilmez.
7. İşsizlik ödeneği alan kişiler de katılımcı olabilir.
8. Kursiyerlere günlük 20.00 TL kursiyer cep harçlığı İş Kurumunca ödenecektir.
5. Kurstan mezun olan kursiyerlere KOSGEB onaylı belge verilecektir.”

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °