Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Günaydın'dan AK Parti grubuna Cumhurbaşkanı tepkisi

Belediye Meclisi’nde AK Partili üyeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına tam kadro katılınca meclis sıraları boş kaldı. Meclis salonunda AK Parti sıralarını boş gören Başkan Günaydın,“Bu kanat nerede? Kanatları k

ISPARTA 12.03.2016 07:00:00 0
Günaydın
Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantılarının son oturumu dün gerçekleştirildi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına katılmak üzere Burdur’a giden AK Parti Belediye Meclis üyelerinin sıraları boş kaldı. Bu durum Mecliste ilk kez bu kadar devamsızlık yaşanmasına neden oldu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da salona girdiği anda AK Parti sıralarını boş görünce “Bu kanat nereye gitti? Kanatları kırılmış kanatsız kalmışlar” dedi.
YA AZINLIKTA OLSAYDIK NE YAPACAKTIK?
Belediye Meclisi’nin de önemli olduğunu vurgulayan Günaydın, “Çünkü Isparta hizmetinin kalbinin attığı yer burası. Bu hizmete de önem vermek gerekiyor. Ama bugün yoklar çok. MHP grubu sayesinde üyelerimizin çoğunluğu var. Ya azınlıkta olsaydık ne yapacaktık? Çok şükür çoğunluğumuz var. Dolayısıyla Isparta hizmetini aksatmamış olacağız. Isparta hizmeti şuanda burada bulunan meclis üyelerinin omuzlarına yüklenmiş durumda. Bu yükü rahatlıkla çekeceğinizi biliyorum” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °