Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Gülzar Aile Çay Bahçesi; Hizmete Açıldı

Gülzar Aile Çay Bahçesi; Hizmete Açıldı

ISPARTA 7.08.2022 04:06:00 0
Gülzar Aile Çay Bahçesi; 
Hizmete 
Açıldı
El Ele Derneği tarafından işletilecek olan Gülzar Aile Çay Bahçesi yapılan görkemli bir törenle açıldı. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Canan Aydın; “Bu konuda bir farkındalık ortaya koymak istiyoruz” dedi.
 
Isparta El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin bulunduğu Tarihi Damgacı Sokak’ta gerçekleştirilen açılış törenine; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Aydın Baruş'un eşi Nagihan Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
AYDIN; “ISPARTA’DA BİR
FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK”
Açılışla ilgili açıklamalarda bulunan Isparta El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Canan Aydın, bu konuda Isparta’da bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, “Bilindiği gibi burası tarihi bir sokak. Sokağımız Belediyemiz tarafından başkan sona yenilendi. Tarihe uygun bir hale getirildi. Bunun için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz de El Ele Derneği olarak gaz lambasından bir ışık yakmak istiyoruz” dedi.
ÖZEL; “TÜRKİYE’YE ÖRNEK
ÇALIŞMALAR YAPIYORLAR”
ÖZEL; Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel de konuşmasında, El Ele Derneğinin her zaman Isparta’ya sosyal ve kültürel hizmetlerde bulunduğunu belirterek; “Canan Başkanımızın önderliğindeki bu derneğimiz özellikle sosyal sorumluluk çalışmalarında takdire şayan projeler ortaya koyuyor. Bu derneğimiz bu haliyle bana göre Türkiye’ye örnek bir dernektir. Bu derneğimizdeki arkadaşlar tamamen gönüllülük esasına göre çalışmaktadır. Ben, açmış oldukları bu Aile Çay Bahçesinin kendilerine ve tüm Isparta’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: bahçesihizmeteaçıldı aile g?lzar
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °