Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Güllerle Karşılandılar…

Güllerle Karşılandılar…

ISPARTA 28.05.2023 09:00:00 0
Güllerle Karşılandılar…

Isparta Müftülüğümüz tarafından 24 – 25 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 2023 yılı ❝Hac hazırlık kurslarına❞  katılan Hacı adayları güller ve ikramlarla karşılandı.

Hac hazırlık kurslarına; Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzden Başkanlık Vaizi Dr. Harun Dündar Karahan konuşmacı olarak katıldı. 

İl Müftüsü Bayram Sahin ❝Hac yolculuğundan önce maddi ve manevi hazırlık ve bir arada yaşama bilinci❞ adlı konuyu, İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet ❝İbadet bilinci Hac ve Umre Menasiki❞ adlı konuyu, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş ❝Hz Peygamber, Mescid-i Nebevi ve Medine❞ adlı konuyu, İl Vaizi Ayşeli Polat ❝Kadınlara Özgü Konular❞ adlı konuyu, İl Sağlık Müdürlüğünden Doktor Hande Nur Eroğlu ❝Temel Sağlık Bilgileri❞ adlı konuyu, Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça da ❝Haccın Hikmeti ve Hacdaki Sembollerin Anlamı❞ adlı konuyu sunduktan sonra sunumlarını yapanlar hacı adaylarının sordukları tüm soruları da yanıtladılar. 

MÜDÜR NALÇA’DAN TEŞEKKÜR 

Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça da Hac hazırlık kursunu sunan tüm yetkililere ve kursa katılan tüm Hacı adaylarına teşekkür ederek; “Kendilerinden Allah razı olsun. Yüce Rabbim Haccınızı şimdiden mübarek eylesin. Yüce Mevlam isteyen herkese nasip eylesin” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Güllerle Karşılandılar…
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °