Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

GÜLBİRLİK’e Büyük Onur

GÜLBİRLİK’e Büyük Onur

ISPARTA 21.01.2023 13:45:00 0
GÜLBİRLİK’e Büyük Onur

Aksu Enerji’nin katkılarıyla Ajans 32 tarafından bu yıl 4’ncüsü düzenlenen Geleneksel Isparta’nın Enleri Yarışması’nda Gülbirlik’e ait Kozmetik Şirketi  “ROSENSE” 32 Gül Ürünü Markası içerisinde  Isparta’nın en iyi Gül Ürünü Markası ödülüne layık görüldü. 

Halk tercihini yaptı, “Isparta’nın En İyi Gül Ürünü Markası Rosense” dedi. 

 Aksu Enerji’nin katkıları ile bu yıl 4’ncüsü düzenlenen En Isparta -Isparta’nın Enleri halk oylaması sonunda çeşitli kategorilerde belirlenen birinciler ödüllerini aldı. 

Ajans 32 tarafından bu yıl 4’ncüsü düzenlenen Isparta’nın Enleri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Isparta’nın Enleri Yarışması’nın En İyi Gül Ürünü Markası dalında Gülbirlik’e bağlı Rosense markası 31 markayı geride bırakarak en iyi gül ürünü markası ödülüne layık görüldü. Binlerce kişinin oylarıyla belirlenen ve Barida Oteli’nde düzenlenen Isparta’nın Enleri Yarışması’nın ödül töreninin sunuculuğunu ünlü sinema, tiyatro oyuncusu ve müzisyen Uğur Arslan yaptı. 

Ödül töreninde Rosense’nin ödülünü Gülbirlik Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Koçak  İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer’in elinden alırken, ödül töreninin sunucusu Uğur Arslan’a ise içerisinde Rosense ürünlerinin yer aldığı Gül sepeti hediye edildi.  Ödül törenine Gülbirlik Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Koçak’ın yanı sıra çok sayıda Gülbirlik personeli de katıldı. Ödül töreninde kısa bir teşekkür konuşması yapan Gülbirlik Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Koçak, halkın yaptığı değerlendirme sonunda En İyi Gül Ürünü Markası dalında Rosense olarak birinci olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Gülbirlik’in 3 bin ortaklı bir Kooperatif olduğunu hatırlattı. Koçak, “Gülbirlik’e ait Rosense Şirketi’nin kendi Tesisi’nde üretilen kozmetik ürünler bugün Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu ülkelerindeki birçok kentteki büyük mağazalarda satılmaktadır” dedi. 

Almanya, Hollanda, Fransa gibi çeşitli Avrupa ülkelerindeki birçok önemli merkezdeki raflarda Rosense ürünlerinin satışa sunulduğunu kaydeden Koçak,  “Buralardaki raflara bir ürün koyabilmek inanın çok zor. Ama biz Rosense olarak bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi. Avrupa’ya gönderilen ürünlerin kalitesinin yanı sıra ambalaj ve pek çok özelliğinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Koçak,  “Gül suyu başta olmak üzere, el vücut kremleri, losyon, yüz temizleme ürünleri, güneş kremi, parfümler ve buna benzer pek çok ürünün üretimini yapıyoruz. Ambalaj değişikliğiyle beraber kozmetiğe gıdayı da dahil edersek yaklaşık 130 dolayında barkodlu ürünümüz var” dedi.


Anahtar Kelimeler: GÜLBİRLİK’ Büyük
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °