Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Gülbirlik Ramazan ayını iyi değerlendirecek

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Ramazan Ayı boyunca fuar ve tanıtımlara ağırlık vererek marka değerlerini yükseltmeyi hedeflediklerini açıkladı.

ISPARTA 7.05.2016 09:39:00 0
Gülbirlik Ramazan ayını iyi değerlendirecek

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, hem satışları artırma hem de marka değerlerini yükseltme adına Ramazan Ayında birçok etkinliğe imza atacaklarını duyurdu. Daha önce yurt içi ve dışında yaptıkları çalışmalarla beklentilerini karşıladıklarını ifade eden Çelik, ‘’2014 yılı sonunda 2015 yılı için kendimize koyduğumuz hedeflerimize ulaştık. 2016 için ekstra gelişmeler söz konusu oldu. 2014 ve 2015 yıllarında İstanbul tarafında organize edilen bir ay süren ramazan etkinliklerinde 2014 yılında Sultan Ahmet’te yapılan etkinliğe, 2015 yılında Maltepe’dekine katılmıştık. Bu yıl yapılacak olan etkinliklerde Sultanahmet, Maltepe ve Yenikapı’da bir ay boyunca bu etkinliğe katılacağız’’ dedi

FUARLARA AĞIRLIK VERİLECEK

Öte yandan EXPO 2016 Antalya’da yapılan fuarda bulunmanın çok büyük bir imtiyaz gerektirdiğine dikkat çeken Çelik, ‘’Sergi alanında kendinize bir yer bulabilmeniz çok da kolay bir iş değil. Isparta’dan sektörü temsilen sadece Gülbirlik’in girmesine müsaade ettiler. Bu bizim için onur vericidir. Tahmin edilen rakamlara göre 8 milyon ziyaretçi bekleniyor. Hem yurtiçinden gelen ziyaretçilere Rosense’nintanıtılması için büyük bir fırsat. Yurtdışından gelen ziyaretçiler ile bağlantı kurmak adına çok önemli bir organizasyon. Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek ve bir ay süresi olan ramazan etkinliklerine katılmak için gerekli müracaatlarımızı yaptık. Isparta adına çok olumlu karşılar. Net bir cevap gelmedi ama büyük ihtimalle bu etkinliğe de katılacağız. Hedeflerimizden bir tanesi yurtdışına ihracattır ve bu hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor’’ diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °