Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

“Gülbirlik Gül için Isparta’nın Herşeydir

“Gülbirlik Gül için Isparta’nın Herşeydir

ISPARTA 23.10.2019 14:50:00 0
“Gülbirlik 
Gül için 
Isparta’nın 
Herşeydir
MHP İl Başkanı Nail Bayram da Gülbirliğe sahip çıktı. İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’a Ak Partili Recep Özel’den sonra MHP İl Başkanı Nail Bayram da cevap verdi.  
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Nail Bayram açıklamasında; “Son günlerde belki de Isparta’mızın 150 yıllık simgesi olan Gül ve onun lokomotifi Gülbirlik üzerinden bir sürü siyasi açıklamalar yapılmaktadır.
“HALIYI KAYBETTİK,
GÜLÜ KAYBETMEYELİM”
Halbuki Gülbirlik siyasi bir malzeme olarak kullanılmamalıdır. Isparta’mızda halı, deri ve tekstilden sonra üretimini yaptığımız gülü de kaybedersek kim ne kazanacaktır? yıllardır elma, kiraz Birliği kurulmadığından dolayı elmanın ve kirazın durumu ortadayken, aslında Gülbirlik üzerinden siyaset yapanlar Gülbirliğe en büyük zararı vermiyorlar mı?
“GÜLBİRLİK SİYASETE KURBAN
EDİLECEK BİR KURUM OLMAMALIDIR”
Gülbirlik kendi imkan ve kabiliyetleri dahilinde son yıllardaki başarılı çalışmalarıyla ile Isparta’da gülcülüğün teminatı olmuştur. Üyelerine güven vermektedir. Gül ve Gül ürünlerinin hem yurt içinde hem de yurt dışında Isparta’mızın ve ülkemizin tanıtımında büyük rol oynamış Isparta ekonomisine çok büyük katkı, ülkemize de büyük katma değer sağlamaktadır.
Aynı zamanda Gülbirlik resmi bir kurum değil, özerk statüde faaliyet gösteren bir kooperatiftir.
 
Bu kooperatifin yüzlerce üyesi vardır. Saygın, itibarlı ve üreticiye mal olmuş bu kooperatifimizi siyasi malzeme yapmak yerine tam aksine siyasi destek vererek Isparta’mız ve kooperatifçilik adına önünü açmalıyız. Dünyanın tanıdığı Isparta’mızın markası Gülbirlik gibi müstesna bir kuruluşu itibarsızlaştırmak yerine siyasi malzemeden uzak, ama siyasi destek vermeliyiz. Çünkü Gül artı gülbirlik eşittir Isparta diyor Başta Gülbirlik olmak üzere Tüm Gül üreticilerimize üstün başarılar diliyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °