Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik; Basınımızın Desteğini Her Zaman Yanımızda Hissettik

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik; Basınımızın Desteğini Her Zaman Yanımızda Hissettik

ISPARTA 10.01.2022 11:04:00 0
Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik; 
Basınımızın Desteğini 
Her Zaman Yanımızda
Hissettik
Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, tüm basın emekçilerinin bu mutlu gününü kutladı. Çelik mesajında; “İlimizde faaliyet gösteren Televizyon kanalının yanı sıra merkezde günlük yayın hayatını sürdüren 14 yerel gazete ve internet sitelerinde çok sayıda basın emekçisinin görev yaptığını memnuniyetle takip etmekteyiz. Basın çalışanlarının ne kadar zor ve meşakkatli ve bir o kadar da fedakarane çalışmalarına şahit olmaktayız.
 
Isparta Basınının tarafsız ve objektif yayın ilkesinden hiçbir zaman taviz vermeden gerçekleştirdiği görev anlayışını takdirle karşılıyoruz. Isparta’nın kültürel, tarihi, turistik ve diğer tüm alanlardaki tanıtımına verdiğiniz destek sayesinde şehrimizin gelişimine kattığınız değer asla paha biçilemez. Gülbirlik olarak biz yıllardır Isparta Basınının desteğini her zaman yanımızda hissettik ve hissetmeye de devam edeceğiz. Ürettiğimiz ürünlerin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına her zaman katkı sağlayan medya çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum.
 
Bu duygularla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün tüm Basın çalışanlarına kutlu olmasını diliyor, bu zor ve onurlu görevde kendilerine başarılar diliyor, ebediyete intikal eden basın mensuplarına da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °