Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Gül Küçük Sanayi Sitesine Giriş Ve Çıkışları Güvenli Hale Getirecek; O Yolda Sona Gelindi

Gül Küçük Sanayi Sitesine Giriş Ve Çıkışları Güvenli Hale Getirecek; O Yolda Sona Gelindi

ISPARTA 18.11.2023 11:19:00 0
Gül Küçük Sanayi Sitesine Giriş Ve Çıkışları Güvenli Hale Getirecek;  O Yolda Sona Gelindi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gül Küçük Sanayi Sitesine giriş ve çıkışların trafik güvenliği açısından daha güvenli hale getirilmesi amacıyla sanayi sitesinin 3. kapısının karşısında bulunan yolda yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Başdeğirmen, “DSİ Bölge Müdürlüğümüz ile eski Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz arasındaki 10 metrelik yolu 25 metreye çıkardık. İnşallah bundan sonra Gül Küçük Sanayi Sitesine giriş ve çıkışlarda yaşanan sorunu bu yolla birlikte kaldırmış olacağız” dedi

Isparta Belediyesi, Gül Küçük Sanayi Sitesine ulaşımı daha güvenli hale getiriyor. Migros Kavşağında bulunan otelin önünden Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne bağlantı sağlayan orta refüjdeki araç giriş ve çıkışının tehlikeli olması dolayısıyla bu alan Karayolları Bölge Müdürlüğünün de talebiyle kapatılıyor. Bu yola alternatif olarak da Gül Küçük Sanayi Sitesinin 3. kapısının karşısında DSİ 18. Bölge Müdürlüğü ile eski Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası arasında bulunan yol 25 metre genişliğe çıkarıldı ve kavşakta düzenleme yapıldı. 

Yoldaki asfalt çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gül Küçük Sanayi Sitesine giriş ve çıkışları daha güvenli hale getirecek olan yoldaki asfaltlama çalışmalarını sanayi sitesi esnafıyla birlikte inceledi. Çalışmalara ilişkin bilgi alan Başkan Başdeğirmen, otelin önünden sanayi sitesine giriş ve çıkışı sağlayan orta refüjün problem oluşturduğunu dile getirerek, sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldiklerini ve bu konuda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “DSİ Bölge Müdürlüğümüz ile eski Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz arasındaki 10 metrelik yolu 25 metreye çıkardık. Şu anda altyapıları yapıldıktan sonra asfalt işlemleri devam eden yolla ilgili esnafımıza bilgi verdik ve hep birlikte yolu incelemeye geldik. Bu yol herkesin beğenisini kazandı. Ben de çok beğendim, çok güzel bir yol olmuş. Orta refüjden sanayi sitesine tehlikeli giriş ve çıkışları önleyecek bir yol olmuş. İnşallah bundan sonra Gül Küçük Sanayi Sitesine giriş ve çıkışlarda yaşanan sorunu kaldırmış olacağız. 

Birkaç gün içerisinde yolumuz bitmiş olacak. Kaldırım düzenlemeleri ve aydınlatmaları da tamamlandıktan sonra hizmete açacağız. Şehrimize, Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafımıza ve Bozanönü köyündeki vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte yeni yolda incelemelerde bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafları da yeni yolla birlikte sanayi sitesine giriş ve çıkışların daha sağlıklı ve güvenli olacağını belirterek, “Bugüne kadar Migros Kavşağını kullandık. 

Ancak nüfusumuzun artmasıyla birlikte yeni yola ihtiyaç vardı. Bu yapılanlar tamamen millet için yapılıyor, kişiye özel yapılmıyor. Esnaf olarak yapılan tüm hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu yol hepimizin kullanacağı bir yol oldu” görüşlerinde bulundular.

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °