Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Gül Şehri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Aileler İle; Buluşmaya Devam Ediyor

Gül Şehri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Aileler İle; Buluşmaya Devam Ediyor

ISPARTA 27.04.2022 14:42:00 0
Gül Şehri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Aileler İle;
Buluşmaya
Devam
Ediyor
Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi” kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün öğrenci ve öğretmenlerimizin toplumla bütünleştirilmesinin amaçlandığı aile ziyaretleri devam ediyor.
 
Okul müdürü İmdat Arlı,  halkla ilişkiler alanı öğretmen ve öğrencilerinden oluşan proje yürütme ekibi Ramazan ayında Doğancı Mahallesi Muhtarıyla iletişime geçerek ihtiyaç sahibi aileleri önceden belirledi dedi.
Okul müdürü İmdat Arlı, ziyaret sırasında  Ramazan ayında hayırseverimizin  Bursa Armilla Hayvan Hastanesi  olduğunu söyleyerek, okulu adına kendilerine teşekkür etti.
 
Ayrıca bu proje de gönüllü  olan öğretmenler ve öğrencilerin büyük bir özveri, çaba ve hassasiyetle bu projeyi yürüttüklerini belirtti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdür Yardımcısı Ebru Sütçü "Meslek Liseliler Aileleriyle Buluşuyor" projesi kapsamında   bu ay ki ziyaretin mübarek Ramazan ayına denk gelmesi münasebetiyle manevi değerlerimizden olan Ramazan, Oruç, Zekat, Fitre gibi kavramları öğrencilerimizin daha iyi tanımasına olanak tanıdığını belirtti.
 
Ailelerin yanında olmaktan ve onların ihtiyaçlarını görmekten son derece mutlu olduklarını ifade etti. “Proje ile öğrencilere; öğretim programlarının yanında özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeyi hedefliyoruz. Onların sosyal becerilerini geliştirmek, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerler kazandırmak, okulda öğrendiklerini gerçek hayatta uygulama fırsatı vermek, yardımlaşma, ihtiyaç sahibine yardım etme, birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek istiyoruz. Ayrıca öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli geçirmelerini sağlamak, okul aidiyet duygularını artırmak gibi amaçlarımız da var” dedi.
 
Halkla İlişkiler Alanı Şefi Mehmet Ünal  Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri öğrencilerinin  okulumuz da bu proje ve  yardımları organize ettiklerini belirtti.
Yapılan ziyaretlerde ailelere sosyal medya kullanımı hakkında bilgi verildi. Sosyal medyanın yararları olduğu gibi zararlarının  da olduğu bu konu da ebeveynlerin ve çocukların ve özellikle yaşı ileri olan kişilerin daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.
 
Halkla İlişkiler Alan Öğretmeni Özden Açıkalın bu projenin öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgi ve becerileri günlük hayatta uygulamalarına olanak sağladığını belirtti. Proje kapsamında ziyaret edilen aileler, bu mübarek günlerde hatırlandıkları için mutlu olduklarını söylediler. Bir yerlerde onları düşünenlerin olduğunu bilmenin sevindirici olduğunu meslek liselerinin önemini bir kez daha anladıklarını söylediler.
 
“Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, hayırsever Bursa Armilla Hayvan Hastanesi’ne bu hassas davranışları için teşekkürlerini iletti. Yapılan yardımlardan dolayı ailelerin ve kendisinin çok mutlu olduğunu belirtti.
"Meslek Liseliler Aileleriyle Buluşuyor" projesinde yer Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler alanı öğretmen ve öğrencileri,  ilgi ve alakalarından dolayı Doğancı Mahallesi muhtarı Ali Divarcı’ya teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.
 
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °