Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Gül Küçük Sanayi Sitesi Artık; Doğalgaz Kullanacak

Gül Küçük Sanayi Sitesi Artık; Doğalgaz Kullanacak

ISPARTA 10.09.2022 09:37:00 0
Gül Küçük Sanayi Sitesi Artık; 
Doğalgaz
Kullanacak
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçimlerden önce Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafının talebi üzerine verdiği doğalgaz sözünü yerine getirdi. Başkan Başdeğirmen’in seçim öncesinde bir araya geldiği Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafının talebi olan doğalgaz isteğinin ardından yaptığı çalışmalar sonrasında hatların döşenmesi için ilk kazma önceki aylarda vurulmuştu.
 
Doğalgaz çalışmalarını Torosgaz İl Müdürü Mehmet Şanlı ile yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yapılan çalışmalar hakkında bilgi almıştı.
Gül Küçük Sanayi Sitesi’ndeki doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanırken Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmaların tamamlandığı sanayi içerisinde robot araçlarla yama asfalt çalışması gerçekleştirildi. Sanayi esnafı, abone olmaları halinde bu kış mevsiminde doğalgazı kullanabilecekler.
 
Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yöneticileri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim öncesinde verdiği doğalgaz sözünü yerine getirdiğini belirterek, teşekkür etti. Sanayi sitesi içerisinde doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Yöneticiler; “Herkesin memnun olacağı şekilde doğalgaz kutuları konuldu. Kışın arkadaşlarımızın artık atık yağlar gibi şeyleri yakmamalarını istiyoruz. Şuanda belediyemiz tarafından asfalt çalışmaları yapılıyor. Belediyemiz sayesinde güzel bir sanayi sitemiz oluyor.
 
Belediyemizden her türlü hizmeti alıyoruz. Üyelerimizden ricamız doğalgaza üye olsunlar. Üye olmazlarsa bu yatırım boşa gider. Herkes doğalgaz diyordu doğalgaz geldi. Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafı da hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Esnaflar, “Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Doğalgazın sanayiye gelmesi güzel oldu. Belediyemiz de asfaltlama yapıyor. Artık hava kirliliği olmayacak, daha rahat bir kış geçireceğiz. Teşekkür ederiz” dediler.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °