Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

GSM Operatörlerine Kötü Haber Belediye Başkanı Başdeğirmen; Onlardan Kira Bedeli Alacağız…

GSM Operatörlerine Kötü Haber Belediye Başkanı Başdeğirmen; Onlardan Kira Bedeli Alacağız…

ISPARTA 8.09.2020 07:44:00 0
GSM Operatörlerine Kötü Haber
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Onlardan 
Kira Bedeli 
Alacağız…
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin çeşitli yerlerine kurulmuş olan Cep Telefonu Baz İstasyonlarının bu zamana kadar Belediye’ye kira ödemediklerini belirterek; “Hepsini tek tek tespit ederek Belediyemiz Gelir Tarifesine ekleyeceğiz ve işgal ettikleri yerlerin bedelini ödemelerini sağlayacağız” dedi. 
 
Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantıları dün başladı. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “BU ZAMANA KADAR
HERHANGİ BİR ÖDEME YAPMAMIŞLAR”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gündemin beşinci maddesinde bulunan; GSM Operatörlerinin Baz İstasyonlarının Gelir Tarifesine Eklenmesinin görüşülmesi konusunu okudu ve bu konuda meclise bilgilendirmede bulundu.
BAŞDEĞİRMEN; “KENDİLERİNİ GELİR TARİFESİNE
EKLEYECEĞİZ VE ÜCRETİNİ ALACAĞIZ”
Başkan Başdeğirmen konuşmasında; “Bilindiği, şehrimizin muhtelif yerlerinde Cep Telefonu GSM Baz İstanyonları var. Bunlar kuruldukları yerleri işgal etmelerine rağmen bugüne kadar Belediyemize ücret ödememişler. Bunları tek tek tespit edip Belediyemiz Gelir Tarifemize ekleyeceğiz ve işgal ettikleri yerlerin kira bedellerini ödemelerini sağlayacağız”
KONU KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra GSM Operatörlerinin Baz İstasyonlarının Gelir Tarifesine Eklenmesini öngören söz konusu gündem maddesini Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesini meclis üyelerinin onayına sundu ve gündem maddesi oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi.
KOMİSYON RAPOR
HAZIRLAYIP MECLİSE SUNACAK
Plan ve Bütçe Komisyonu, kendisine havale edilen konu hakkında bir çalışma yaparak hazırlayacağı raporu Belediye Meclisinin önümüzdeki Cuma günü gerçekleştirilecek olan Eylül ayı son toplantısında meclise sunması bekleniyor.
 
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °