Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Görüş Mesafesi 30 Metrenin Altına Düştü, Sürücüler Zor Anlar Yaşadı; Isparta’da S İ S Esareti...

Görüş Mesafesi 30 Metrenin Altına Düştü, Sürücüler Zor Anlar Yaşadı; Isparta’da S İ S Esareti...

ISPARTA 21.12.2020 07:19:00 0
Görüş Mesafesi 30 Metrenin Altına Düştü, Sürücüler Zor Anlar Yaşadı;
Isparta’da
S İ S 
Esareti...
Isparta’da gece aniden bastıran ve bugün sabah saatlerinde de oldukça etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkilerken, görüş mesafesinin 30 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
 
SİS TRAFİĞİ OLUMSUZ ETKİLEDİ
Isparta’da kış aylarının gelmesiyle birlikte sık sık yaşanan yoğun bulutlu ve puslu havanın ardından gelen sis bulutu şehri kapladı. Görüş mesafesinin 30 metreye kadar düştüğü şehirde özellikle Antalya ve Eğirdir Karayolunda ve Davraz Mahallesi altındaki çevre yolunda trafikte seyreden araç sürücüleri hızlarını düşürüp far ve dörtlülerini yakarak ilerlemeye çalıştı.
ISPARTA’DA BUGÜN HAVA
ÇOK BULUTLU GEÇECEK
Sisli hava devam ederken, Isparta’nın da bağlı bulunduğu Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; gece başlayan ve bu sabaha kadar yoğun bir şekilde, öğleye kadar da kısmi olarak sürmesinin beklendiği tahmin edilirken, sabah havanın şehir genelinde parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ise parçalı bulutlu olarak tahmin edildiği öğrenildi. Şehirde bugün için en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık ise 11 olarak tahmin ediliyor.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °