Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Görevinden İstifa Etti

Görevinden İstifa Etti

ISPARTA 30.12.2023 10:46:00 0
Görevinden  İstifa Etti

Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin,  görevinden istifa ettiğini yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurdu. 

Başkan Keskin, konu ile ilgili olarak yayınladığı bildiride şu görüşlere yer verdi; “13 Mart 2023 tarihinden bugüne, Onur ve Gururlu yürütmüş olduğum Ak Parti Isparta il Başkanlığı görevimden af talebim. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca yapmış olduğum istişareler sonucunda uygun görülmüştür.

“GÜZEL ISPARTA'MIZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bu onurlu ve şerefli görevi bana tevdi ederek yapma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a şükranlarımı sunuyorum. Yaklaşık 1 yıl gibi bir süredir Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, il ve ilçe Teşkilatlarımızla birlikte nasıl omuz omuza vererek bu davanın bir neferi olarak Isparta'mıza hizmet ettiysek, bundan sonra da aynı heyecanla partimizin çatısı altında ülkemiz ve güzel Isparta'mız için var gücümüzle Çalışmaya devam edeceğiz.

“ONLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Görevim süresince bizlerden yardım ve desteklerin esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan KANDEMİR'e, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize ,İI Koordinatörümüz Sayın Rasim Erdoğmuş'a, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, il Genel Meclis ve Belediye Meclisi Üyelerimize, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, l.ljlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Başkanlarımıza, AK Partimizin her bir üyesine, her zaman yanımda ve destekçim olan değerli Aileme sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

“GÖREVİME İL GENEL MECLİSİ 

BAŞKANI OLARAK DEVAM EDECEĞİM” 

Yine her zaman yanımda olan STK, oda ve sendika temsilcilerimize, Muhtarlarımıza, Basın Mensuplarımıza ve bizlerden dua ve desteklerini esirgemeyen Ispartalı hemşerilerimize sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Isparta il Başkanlığı görevimden ayrıldığımı Ak Parti üyesi olarak ve İl Genel Meclis Başkanı olarak partimizin ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın emrinde olacağımı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm.” 

İŞTE O AÇIKLAMA; 

 


Anahtar Kelimeler: Görevinden İstifa
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °