Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Görevden alınan Tarım İl Müdürü; Eski Görevine Dönüyor

Görevden alınan Tarım İl Müdürü; Eski Görevine Dönüyor

ISPARTA 18.02.2020 07:23:00 0
Görevden alınan Tarım İl Müdürü; 
Eski Görevine
Dönüyor
Isparta’da 16 aydır İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten ve geçtiğimiz gün görevden alınan Enver Murat Dolunay, Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü'ndeki Müdürlük görevine geri döneceği bildirildi.
 
16 AY TARIM VE ORMAN İL
MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDE BULUNDU
2018 Yılının Kasım ayında Bestami Zabun’dan boşalan Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine, 5 Kasım 2018 tarihinde Ziraat Yüksek Mühendisi Enver Murat Dolunay atandı. Bu göreve atanmadan önce Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü'nde 2003 – 2012 yılları arasında Müdür olarak görev yapan, daha sonra aynı kurumda İdari Mali İşler Bölüm Başkanı olarak görevini sürdüren , Ziraat Yüksek Mühendisi Enver Murat Dolunay, yaklaşık 16 ay Isparta Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapan Dolunay, geçtiğimiz gün görevinden alındı.
MÜDÜR DOLUNAY ESKİ GÖREVİNE DÖNÜYOR
Tarım ve Orman eski İl Müdürü ve Ziraat Yüksek Mühendisi Enver Murat Dolunay'ın İl Müdürlüğüne atanmadan önceki görevine döneceği öğrenildi.
TARIM VE ORMAN İL
MÜDÜRLÜĞÜNE KİM ATANACAK?
Öte yandan, Enver Murat Dolunay’dan boşalan Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine ise henüz bir atama yapılmadı. Söz konusu atamanın önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği belirtildi.
 
 
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °