Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Gönlümüz Esnafın İçinden Gelen Birinin Başkan Olması

Gönlümüz Esnafın İçinden Gelen Birinin Başkan Olması

ISPARTA 4.01.2024 14:41:00 0
Gönlümüz Esnafın İçinden  Gelen Birinin Başkan Olması

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Tuncelililer Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete konuşan Dernek Yöneticisi Suat Han, “Gönlümüz esnafın içinden gelen birinin belediye başkanı olması” dedi.  

Yerel seçimler öncesi sivil toplum ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yöneticileriyle birlikte Tuncelililer Derneği’ni ziyaret etti. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Tural, “Sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman Sabriye Aydın Hanımdan, sizlerden sıcaklık, ilgi  gördük. Sizlere teşekkür ederim. İnşallah yerel seçimlerde Ispartamızı İyi belediyecilikle tanıştıralım diyoruz. Bunu için de hep birlikte çalışalım.  Sizlerden desteğinizi duanızı istiyoruz” dedi. 

ESNAF ÇÖZÜM ODAKLIDIR 

Dernek Başkanı Sabriye Aydın da “Başkanım yolunuz açık olsun. Allah yardımcınız olsun. Bizim burada ayrımızı gayrımız yoktur. Bizim tek temennimiz tüm halklımızla kucaklaşan güzel bir belediyecilik yönetimidir. Sizlere başarılar diliyorum” dedi. Tuncelililer Derneği Yöneticisi Suat Han da “Sayın Başkanım Ispartamızda Tuncelililer sizler de biliyorsunuz genel itibariyle esnaf olduğu için Gönül istiyor ki, belediyenin başına esnafın içinden gelen biri gelsin. Çünkü esnaf zihniyeti her şeyde çözüm odaklıdır. Bizler de sizleri tanıyoruz. Sizin kapınıza gelip de boş dönmüşlüğümüz yoktur. Allah yolunuzu açık etsin. Biz burada şu parti bu parti olarak bakmıyoruz. Yerel yönetimlerde şehir nasıl güzelleşecekse, nasıl iyileşecekse, vatandaşın işi nasıl kolay çözülecekse o kişi başkan olsun. Yoksa bizler her partiye eşit mesafedeyiz. Sizlere canı gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu. Ziyaret iyi dilek temennileriyle son buldu.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °