Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Gönen Müftülüğü’nden Yeni Bir Proje Daha; Milli Eğitim ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

Gönen Müftülüğü’nden Yeni Bir Proje Daha; Milli Eğitim ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

ISPARTA 17.12.2021 12:22:00 0
Gönen Müftülüğü’nden Yeni Bir Proje Daha; 
Milli Eğitim ile 
İşbirliği Protokolü 
İmzalandı
Gönen Müftülüğü ilçede dini, edebi ve sosyal faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Müftülük şimdi de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ‘Değerler Eğitimi’ ve ‘Almanca Dili Öğretimi’ konularında İşbirliği Protokolü imzaladı.
 
PROTOKOL İMZALANDI
Gönen Müftülüğü; Fen Lisesinde Değerler Eğitimi, İmam Hatip Ortaokulu'nda ibadet esaslarının uygulamalı öğretimi, Çok Programlı Lisede ise Almanca Dil Eğitimi ile Değerler Eğitimi için Gönen Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uygulama Esasları Protokolünü imzaladı.
ERKOÇ; “TEMEL AMACIMIZ MİLLİ VE MANEVİ
DEĞERLERİNİ ÖZÜMSEMEŞİ GENÇLER YETİŞTİRMEK”
Gönen İlçe Müftüsü Abdülhalim Erkoç, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada "Bu protokolle birlikte inşallah her hafta İlçe Vaizimiz Yavuz Çoban ile beraber derslere gireceğiz. Temel amacımız Milli ve Manevi değerlerini özümsemiş, manevi ve ahlaki prensiplere uygun hayat süren ve bu ilkeleri yaşamı boyunca korumayı vazife bilen gençler yetiştirmektir. Onların duygu ve düşüncelerine sahih dini bilgiyle istikamet vermek, sosyal davranış algı ve alışkanlıkların Nebevi ölçülere göre edinilmesini sağlamak istiyoruz” dedi.
“DİNİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE
SAHİP ÇIKAN BİR NESİL HEDEFLİYORUZ”
Rabbimize duam öğrencilerimizin İslam dininin güzelliklerini Kur'an ve Peygamberi mirası keşfetmelerini sağlamak bu husustaki ilgi ve meraklarını diri tutmaktır. Dinle bağını koparmayan kendi değerlerine sahip çıkan, Müslümanların dertlerine bigane kalmayan duyarlı, ahlâklı bir kuşak hepimizin arzusudur. Ahlaki ilkelerimizi anlatırken referansımız İslam dininin temel prensipleridir” şeklinde konuştu.
İLÇE MÜDÜRÜ ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR
Gönen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan da konuşmasında, Müftülüğün gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini ileterek ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °