Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Gökmenoğlu açıkladı: Kapalı durakların siparişi verildi, geliyor

Kapalı durakların siparişi verildi, geliyor

SİYASET 13.01.2019 10:16:00 0
Gökmenoğlu açıkladı: Kapalı durakların siparişi verildi, geliyor

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yerel medya çalışanlarıyla bir araya geldi. Basın  mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Gökmenoğlu, seçilmesi durumunda yerel medyaya da adaletli davranacağını dile getirdi. Gökmenoğlu, projeleri hakkında bilgi verirken, kapalı otobüs durak projesini dile getirmesinin ardından belediyenin kapalı durak siparişi verdiğini ileri sürdü.
ITKM’Yİ AÇACAĞIZ DEDİK, AMA
KAPISINI KIRIP GİRECEĞİZ DEMEDİK
Isparta Ticaret Kültür Merkezi’ni açacağını yineleyen Gökmenoğlu, “Açılamamanın bir gerekçesi yok. Burayı bir tabut gibi 22 yılından beri ortada tutanlar o dönemde belediye başkanı, diğer aday da encümen üyesi. Burada benim kabahatim yok. Açarım dedim diye neredeyse düşman ilan edecekler. Sonra onlar da açabiliriz dediler. Demek ki doğruyu söylemişiz. ITKM’yi açacağız dedik, ama kapısını kırıp gireceğiz demedik. Algı yaratmaya çalışıyorlar. Yeni sanayi kesinlikle yıkılmayacak dedik. Sayın adaylardan eski belediye başkanımız diyorum eski sanayi yıkılacak demişti. Biz yıkmayacağız. Biz öyle deyince biz de yıkmayacağız dediler. Köy garajını taşımak bizim işimiz değil. İnsanlara zulüm için gelmiyoruz” dedi.
AĞUSTOS’TA KAR YAĞDIRAMAYIZ AMA
İNSANLARIMIZI İSTİHDAM EDEBİLİRİZ
Isparta’da istihdamı artırıcı projeleri olduğunu dile getiren Gökmenoğlu, “Gençlerin paten, drift yapabileceği alanlar yok. Bu şehrin belediye sineması, belediye tiyatrosu yok. Biz yapabileceğimiz projeleri halkımıza sunuyoruz. Bu projelerimiz hesap sorulabilir ve yapılabilir projeler. Bu şehrin pil fabrikası, traktör fabrikası olacaktı. Nerede bunlar? Bu şehir bir elma şekerini üretememiş. Küçük atölye ve küçük fabrikalarımız olsun. İnsanların bu şehirde karınları aç. Gökçay’da Ağustos’ta kar yağdıramayız ama insanlarımızı istihdam edebiliriz. Küçük atölyelerle bunları yapabiliriz. Gül vadisi kurup, turizmi hareketlendirebiliriz” şeklinde konuştu.
TÜM ADAYLARI DAVET EDİYORUM
Gökmenoğlu, diğer adayları aynı masada projeleri tartışmaya davet ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Soracağım; Gökçay’a Ağustos’ta nasıl kar yağdıracaklar? Şükrü Başdeğirmen’e soruyorum; encümen üyesi iken neden ITKM’nin açılması yönünde çalışmalar yapmamıştır? Belediye başkanımız 22 yıldır burası açılmamışken neden bugüne kadar susmuş da son 3 ay kala resmi kurumları toplantıya davet etmeye çalışmaktadır. Öğrencilere indirim 3 ay kala mı yapılır? Pazar işgaliye artışı yapmayacağız demesi son 3 ayda mı olur? Hangi taahhütte bulunuyorsak bunları yapacağız. Bunları kendi kesesinden vermiyor. Davrazspor’a verdiği parayı belediyeden veriyor. Şehir bu suyu 1 liraya kullanmıyor, öğrenci otobüse 1 TL’ye binmiyor. Üniversite öğrencilerine sorun. Uzak mahallelerden üniversiteye kaç liraya gidiyorlar?
SAYIN BAŞKAN KAPALI DURAKLARIN SİPARİŞİNİ VERMİŞ, GELİYORMUŞ
Kapalı otobüs durakları olsun dedik. Birisi klima televizyon koyacağım dedi. Ama onlar çalınır. Bu şehirde her 10 kişiden birisi Suriyeli. O Suriyeliler klima ile televizyonu çalarlar. Müjdeliyorum sayın başkan kapalı durakların siparişini vermiş, geliyormuş.  Ne mutlu. Biz hizmet etmeye başladık. Bu 3 ay hem belediye başkanını hem adayı çalıştıracağız. Belki bize bırakmadan ITKM’yi de açıp bu zevki bize yaşatmayacaklar.”


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °