Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Gökçayaki Kamelyaları yakıp ateşinde alem yapanlar; Vatana Hainlik’ten Yargılansınlar

Gökçayaki Kamelyaları yakıp ateşinde alem yapanlar; Vatana Hainlik’ten Yargılansınlar

ISPARTA 19.12.2019 06:33:00 0
Gökçayaki Kamelyaları yakıp ateşinde alem yapanlar; 
Vatana 
Hainlik’ten
Yargılansınlar
Gökçay Mesireliğinde iki gün önce kamelyayı parçalayan ve dün de ikinci kez aynı yere gelip kamelya ateşe veren ve çevresinde içki içen şahıslar, vatandaşların büyük tepkisini çekti. Vatandaşlar, söz konusu şahısların vatana hainlikten hüküm giymelerini istiyor.
 
 
HAİNLER GÖKÇAY’A DADANDI….
Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde, Gökçay Mesirelik alan at çiftliğinin yanında bulunan ve Belediyenin koymuş olduğu kamelya kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tamamen zarar verilip kullanılamaz hale getirmişti.
BAŞDEĞİRMEN; “BUNLARIN
MEMLEKETLE ALAKASI YOK”
Bu duruma sert tepki gösteren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, Kamelyaların kırılarak yerle bir edilmesinin kendilerini son derece üzdüğünü belirterek; “Bu tip insanların bırakın vatanına, anne ve babasına da faydası olmaz. Memleketle alakası yok” açıklamasında bulunmuştu.
AYNI HAİNLER YİNE SAHNEDE  
Ancak, aynı milli servet hainleri önceki gece tekrar sahneye çıktılar ve bu defa kırdıkları kamelyaları yakarak çevresinde içki içip alem yaptılar. Gökçay’daki olayın ikinci kez meydana gelmesinin ardından söz konusu şahıslar kamelyayı yaktıkları esnada vatandaşların ihbarı üzerine polisler tarafından gözaltına alındılar.
“VATAN HAİNLİĞİNDEN
YARGILANSINLAR”
Gökçay’daki kamelyaları önce kırıp parçalayan ardından ateşe verip yakan söz konusu şahıslara sert tepki gösteren vatandaşlar, bu şahısları vatan hainliğinden yargılanmaları gerektiğini belirterek; “Belediye tarafından yapılan bu kamelyalar halkımız için yapılmıştır. Bizlere hizmet etmek için yapılmıştır. Bizlerin ödediği vergilerle yapılmıştır. Bu tam bir milli servet düşmanları ve bir anlamda da vatana ihanet ve vatan hainliğidir. Bu suçlamayla yargılanmalı ve gerekli en ağır cezayı almalıdırlar” dediler.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °