Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Giviu İş Elbiseleri Atölyelerinde Tasarlanan; Firmaya Özel Polar Mont Modelleri

Giviu İş Elbiseleri Atölyelerinde Tasarlanan; Firmaya Özel Polar Mont Modelleri

SON DAKİKA 7.04.2022 11:47:00 0
Giviu İş Elbiseleri Atölyelerinde Tasarlanan; 
Firmaya Özel 
Polar Mont 
Modelleri
Giviu İş Elbiseleri Atölyelerinde firmaya özel olarak polar mont modelleri tasarlanmaktadır. Ülkemizin en önemli markaları ile işbirliği içerisinde olan Giviu firması üretmiş olduğu kaliteli ve farklı ürünler ile sektöre öncülük etmektedir. 
Giviu İş Elbiseleri tarafından üretilen polar mont modellerini inceleyebilmek için giviu.com.tr sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden firma ile görüşme sağlayabilirsiniz. Ve iş elbiseleri alanında ihtiyacınız olan tüm ürünleri size özel olarak yapılan tasarımlarla ve kaliteli kumaşlarla hazırlanan üretimlerle tercih edebilirsiniz.
 
Giviu İş Elbiseleri markası ülkemizin en özel iş elbiseleri markalarından birisidir. Bunun en önemli nedeni bugün 15 kişi ile birlikte aktif olarak çalışan markanın tüm çalışanlarının ve kurucusunun kadın olmasıdır. Marka kurucusu Sevcan Durmaz iş elbiseleri sektöründe farklı birçok departmanda 17 yıl boyunca başarılı bir çalışma performansı sergilemiştir. Ve elde etmiş olduğu bilgi ve birikim neticesinde Bugün kendi markasını kurarak çok kısa sürede ülkenin en önemli firmalarına özel iş elbiseleri üretimi ile ön plana çıkmayı başarabilmiştir. Tüm bu çalışmaları yaparken kendisi gibi bu sektörde deneyimli olan kadınlarla birlikte yol almıştır.

GİVİU İŞ ELBİSELERİ

SOFTSHELL MONTLAR
İş elbiseleri denildiğinde özellikle kış mevsiminde yaygın olarak kullanılan polar mont modelleri ile birlikte softshell mont modelleri tercih edilmektedir. Özel kumaşları sayesinde yağmurlu ve soğuk geçirmeyen bu ürünler farklı birçok departmanda güvenli bir şekilde kullanılmaktadır. En kaliteli softshell mont modelleri Giviu İş Elbiseleri atölyelerinde üretilmektedir.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °