Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Gittiği Her Okulda Yeniliklere İmza Atıyor; O Müdürle O Okul Atağa Geçti…

Gittiği Her Okulda Yeniliklere İmza Atıyor; O Müdürle O Okul Atağa Geçti…

ISPARTA 11.12.2022 12:28:00 0
Gittiği Her Okulda Yeniliklere İmza Atıyor;   O Müdürle  O Okul Atağa Geçti…

Isparta Şehit Merkez Ünal İlkokulu Müdürü Sezgin Kel, okulda Isparta’da bir ilk olarak ‘Okul Dijital Bülteni’ni okurlarına sundu. Okul Müdürü Sezgin Kel; “ATAK 2023 Adını verdiğimiz Okulumuzun Dijital Bülteninde teknoloji, Ar – Ge, kültür ve sosyal alanda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emeği ile hazırlanan çalışmalar ve projeler yer alacak” dedi. 

Adı Sezgin Kel… Isparta’da Milli Eğitimin neferlerinden birisi. O, çalışkan ve projeci bir Eğitimci. Gittiği her okulda yeni çalışmalar ve projeler hayata geçiriliyor… 

GİTTİĞİ HER OKUL’DA 

YENİLİKLERE İMZA ATIYOR

Geçtiğimiz aylarda Batıkent Mahallesindeki Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulunda Müdür Yardımcısı görevinden Y. Şehitler Mahallesindeki Şehit Mehmet Ünal İkokulu’na Müdür olarak atanan Sezgin Kel, görev yapmaya başladığı okulda projelere başladı. 

SEZGİN KEL; “ATAK 2023 PROJEMİZ OKULUMUZDA TEKNOLOJİDE, 

ARGE VE KÜLTÜR ALANINDA NİTELİĞİ ARTIRMA PROJESİDİR” 

Okulda ‘ATAK 2023’ isimli bir projeyi hayata geçiren Şehit Mehmet Ünal İlkokulu Müdürü Sezgin Kel, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hayata geçirmiş olduğumuz bu Atak 2023 Projemiz; Okulumuzda Teknolojide, Ar – Ge ve kültür alanında niteliği artırma projesidir. ATAK 2023 Okul Bültenimiz yayın hayatına başlıyor. Değerli okurlarımız günler süren yoğun yorucu özverili ve fedakarca yaptığımız çalışmaların bir ürünü olan ATAK 2023; Akademide teknolojide, araştırma ve geliştirme ve kültür alanında yapılan etkinlik ve faaliyetlerimizi sizlerle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. 

“HER SAYFASINDA ÖĞRETMEN VE 

ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEĞİ VAR”

Her sayfada öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ayrı bir emeğinin yer aldığı düşünmenin ve çalışmanın ürünü olan gazetemiz tamamıyla öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin ortaya koymuş olduğu etkinlikler dizesinin oluşturduğu bir çalışmadır. Özellikle öğrencilerimizin girişimci, istekli ve çalışkan tutumlarıyla ortaya koydukları bu emeğin karşılığı hiç şüphesiz siz değerli okurlarımızın ilgi ve takdirleri olacaktır. 

“AMACIMIZ İYİYİ, GÜZELİ

VE DOĞRUYU PAYLAŞMAK”

Bir ilki başarmak bu ilki yapmak adına yola çıktık. ATAK 2023 Bültenimiz Şehit Mehmet Ünal İlkokulu adına çıkan ilk ‘Dijital Bülten’dir. Yelkenleri umuda yolculuk için açtık. Bilginin ve bilimin rotasında hareket etmek isteği ile amacımız iyiyi, güzeli ve doğruyu paylaşmak. Bu amaç doğrultusunda hazırlanan dijital gazetemiz için umut ediyoruz ki, bizler siz değerli okurlarımızın beğenisi ve takdirlerini kazanırız” dedi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °