Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Gezici İSG Aracı ve Hizmetleri: Ne Anlama Gelir Ve Nereden Temin Edilir?

Gezici İSG Aracı ve Hizmetleri: Ne Anlama Gelir Ve Nereden Temin Edilir?

GÜNDEM 2.05.2023 16:13:00 0
Gezici İSG Aracı ve Hizmetleri:  Ne Anlama Gelir  Ve Nereden  Temin Edilir?

SATEM Mobil Sağlık Merkezi, işyerinizde mobil sağlık denetim aracı kullanarak çalışanların sağlık kontrollerini ve taramalarını gerçekleştiren ve iş süreçlerinde herhangi bir kesintiye neden olmadan uzman ekibimizle sağlık hizmeti sunan bir kuruluştur.

Mobil sağlık denetim aracının tercih edilmesinin nedeni, işletmelere zaman ve iş gücü tasarrufu sağlamasıdır. Çalışanların sağlık muayeneleri ve raporları, işe başlama anından itibaren tehlike sınıfına bağlı olarak çalışma hayatı boyunca sürer. SATEM Mobil Sağlık Merkezi, işyerinizde yasal düzenlemeler gereği yapılması gereken test ve kontroller için danışmanlık hizmeti sunan ve gerekli sağlık hizmetlerini iş süreçlerinizi aksatmadan yerine getiren, Gezici İSG Aracı ile tarama sonuçlarını değerlendiren ve yıl boyunca periyodik kontrollerinizi iş yerinizde takip eden bir hizmet sağlayıcısıdır. 

MOBİL SAĞLIK DENETİM ARACI İLE ÇALIŞANLARIN 

PERİYODİK SAĞLIK KONTROLLERİ 

İşyerlerinde, başlangıç sağlık raporlarının yanı sıra çalışanların periyodik olarak (çok tehlikeli iş yerlerinde yılda bir, tehlikeli iş yerlerinde üç yılda bir) sağlık muayenelerine tabi tutulması gerekmektedir. Kalifiye personel istihdamının yanı sıra, çalışanların işyerinde karşılaşabilecekleri sağlık ve güvenlik risklerini göz önünde bulundurarak sağlık gözetimi yapılması ve gelecekte ortaya çıkabilecek meslek hastalıklarının tespiti ile çalışanların verimliliğinin artırılması hem yasal bir zorunluluk hem de iş kalitesi ve performansı açısından büyük öneme sahiptir. 

MOBİL SAĞLIK 

DENETİM HİZMETLERİ

• Mobil sağlık hizmetleri, istediğiniz gün ve saatte işyerinize gelerek çalışanlarınızın sağlık kontrollerini yapar. 

• Mobil sağlık hizmeti sayesinde hem çalışanlarınızın sağlığını kontrol altına alır hem de iş gücü kaybını önlersiniz. 

• Mobil Sağlık Denetim Aracımız, Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ruhsatlandırılmış ve Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) onaylıdır. 

• Deneyimli sağlık personelleri tarafından sağlık taramaları gerçekleştirilir. 

• Testler, uzman doktorlarımız tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar işyerinize iletilir. 

• İşyeri hekimliği hizmeti sağladığımız firmaların raporları iş yeri doktorumuz tarafından incelenerek sağlık kontrolleri gerçekleştirilir. 

Gezici İSG Aracı, işletmelerin çalışanlarının sağlık ve güvenliğini korumak amacıyla mobil sağlık hizmetleri sunan bir araçtır. SATEM Mobil Sağlık Merkezi, bu aracı kullanarak iş yerinizde yasal düzenlemelere uygun test ve kontrolleri sağlar ve çalışanlarınızın sağlığına dair düzenli taramalar ve kontroller yapar. Bu hizmetler, iş süreçlerinizin aksamaması adına büyük önem taşır ve iş gücü kaybını önlemeye yardımcı olur.

SATEM Mobil Sağlık Merkezi hizmetlerinden faydalanmak için, kuruluşun resmi web sitesi üzerinden iletişime geçebilir veya telefonla randevu alarak mobil sağlık denetim aracının iş yerinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede, hem çalışanlarınızın sağlığını koruyarak verimliliği artırabilir hem de yasal zorunlulukları yerine getirerek işletmenizin sürekliliğini sağlayabilirsiniz. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °