Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Georgi Dermendjiev: Fenerbahçe Mükemmel Bir Takım

Georgi Dermendjiev: Fenerbahçe Mükemmel Bir Takım

SPOR 1.11.2023 13:12:00 0
Georgi Dermendjiev:  Fenerbahçe Mükemmel Bir Takım

Ludogorets'in Teknik Direktörü Georgi Dermendjiev, Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü haftasında oynadıkları maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonucunda 3-1 mağlup olan Ludogorets'in başındaki isim, Fenerbahçe'yi "mükemmel bir takım" olarak değerlendirdi.

Dermendjiev, Ülker Stadı'ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında takımının performansını değerlendirdi. Maç sonucunu hak etmediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe mükemmel bir takım. Ancak ben mükemmeliyetçi biriyim. Daha iyi bir performans sergileyebilirdik. Ludogorets olarak daha iyi bir oyun ortaya koyabilirdik. Beni tanıyorsunuz, Ludogorets'in başındayken daha önce Liverpool ve Real Madrid gibi takımlara karşı oynarken bile üstün performans sergiledik. 3-1 skoru bizim için olumsuz bir sonuçtu, 2-1 de fazlaydı. Benim görüşüme göre, iki takım da eşit bir oyun sergiledi" ifadelerini kullandı. Safirbet sitesini ziyaret edin.

Dermendjiev, Ludogorets'in oynadığı akıllı futbolun gelecekleri için umut verici olduğunu belirtti ve Fenerbahçe'yi övdü. "Fenerbahçe inanılmaz ve çok iyi bir takım. Onlar ne yapıyorsa sadece alkışlayabilirim" diyerek, Türk ekibinin üstün performansını takdir etti. Safirbet giriş yapın. Hoş geldin bonusu kazanın.

Maç sonucunda gelen mağlubiyete rağmen Ludogorets'in teknik direktörü, takımının ilerleyen dönemde daha iyi bir performans sergileyeceğine inancını vurguladı. Bu açıklamalar, futbol dünyasında dikkat çeken ve saygı uyandıran bir yaklaşım olarak yorumlandı. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °