Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Genel Başkan Yalçın’dan Isparta Memur-Sen’e Ziyaret

Genel Başkan Yalçın’dan Isparta Memur-Sen’e Ziyaret

ISPARTA 15.01.2023 21:19:00 0
Genel Başkan Yalçın’dan  Isparta Memur-Sen’e Ziyaret

Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Isparta Memur – Sen’i ziyaret etti. 

GENEL BAŞKAN YALÇIN’DAN

ISPARTA MEMUR – SEN’E ZİYARET

İllerdeki kongreleri tamamlanan Memur Sendikaları Konfederasyonunda (Memur – Sen) sıra Genel Merkez seçimlerine geldi. Bu doğrultuda; illeri ziyaret eden Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur – Sen Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti.

YALÇIN, TEŞKİLATIYLA

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Geçtiğimiz gün gerçekleşen ziyarette Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendika Başkanları katıldı. Söz konusu ziyaret ve görüşmede Genel Başkan Ali Yalçın, Memur – Sen Isparta yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yalçın, Isparta Memur-Sen ve Memur – Sen’e bağlı sendikaların kendi hizmet kolunda bayrağı daha ileriye taşımasını temenni ettiklerini belirtti.

ÇALIŞMALAR

MASAYA YATIRILDI

Daha sonra, Genel Başkanı Ali Yalçın, il yönetimleriyle toplantılar yaparak durum değerlendirmesinde bulundu. Geride bırakılan Toplu Sözleşme sürecinin de ele alındığı toplantılarda bundan sonra izlenilmesi gereken yol haritası üzerinde duruldu. Teşkilatın değerlendirmelerini ve toplu sözleşmeye ilişkin düşüncelerini dinleyen Yalçın, görüşmelerle ilgili yaşanan gelişmeleri teşkilatla paylaştı.

KILINÇ; “ZİYARETTEN 

BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUK” 

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Selami Kılınç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalçın’a teşekkürlerini iletti. Bu konuda sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Başkan Kılınç; “Genel Merkez 7. Olağan Kongremiz öncesi Eğitim Bir Sen 1 ve 2 nolu Şube Yönetim Kurulları istişare toplantısına katılan Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanımız Ali YALÇIN'a, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan ÇAKIRCI ve Muammer KARAMAN 'a, Burdur Memur Sen ve Eğitim Bir Sen başkanımız Murat BULUT'a Nazik ziyaretlernden dolayı teşekkür ederiz. EBS Isparta 1 Selami Kilinc Remzi Özdemir Murat Önder Ali Yalçın Adnan Ersoy Murat Bulut Uğur Erpolat” paylaşımında bulundu. 

 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °