Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Genel Müdür Remzi Bircan’dan Mekke Eğitim Vakfı’na Ziyaret

Genel Müdür Remzi Bircan’dan Mekke Eğitim Vakfı’na Ziyaret

ISPARTA 5.02.2020 06:46:00 0
Genel Müdür Remzi Bircan’dan 
Mekke Eğitim 
Vakfı’na 
Ziyaret
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Ülkemizden ve Dünyanın değişik 26 ülkesinden binlerce Hâfız yetiştiren ve şu anda 450 öğrencisi bulunan, Mekke Eğitim Vakfı Kur'an Kursunu ziyaret etti.
 
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, dün gerçekleştirilen 2020 yılı Hac Organizasyonunda görev alacak personel mülâkatının ardından; Ülkemizden ve Dünyanın değişik 26 ülkesinden binlerce Hâfız yetiştiren ve şu anda 450 öğrencisi bulunan, Müftülüğe bağlı Mekke Kur'an Kursunu ziyaret etti.
ERTUÇ VE UYSAL
KURSLA İLGİLİ BİLGİLER VERDİ
İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürümüz Zeki Nalça ve diğer Müftülük yetkilileri ile birlikte Kur'an Kursunda incelemelerde bulunan Genel Müdür Bircan’a burada Mekke Eğitim Vakfı Başkanı ve Emekli Müftü Halil İbrahim Ertuç ve Kur'an Kursu Müdürü Soner Uysal tarafından Kur'an Kursu hakkında detaylı bilgi aldı.
ZİYARETTEN DUYDUKLARI
MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİLER
Vakıf Başkanı Halil İbrahim Ertuç Hoca ve Kurs Müdürü Soner Uysal, Genel Müdür Remzi Bircan’ın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek; Genel Müdür Bircan’a teşekkür ettiler.
GENEL MÜDÜR BİRCAN
ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Daha sonra Kur'an Kursu öğrencileriRe hitap eden Genel Müdür Bircan; Mekke Kur'an Kursunun ismini 2017 yılında Malezya'da duyduğunu, ülkemiz ve Diyanet İşleri Başkanlığımız adına gurur duyduğunu belirtti. Daha sonra öğrencilerle tek tek sohbet eden Genel Müdür; Kur'an Kursu öğrencilerinden ülkelerini öğrenerek; onlara hal hatır sordu.
Kur'an Kursunu ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu ve hayran kaldığını belirten Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Remzi Bircan, Mekke Eğitim Vakfı Başkanı Halil İbrahim Ertuç’a Kur'an Kursu Müdürü Soner Uysal ile diğer hocalara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.  
 
İl Müftülüğünü de ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ayrıca 2020 yılı Hac Organizasyonunda görev alacak Din görevlisi, Bayan İrşad görevlisi ve Ekip personeli mülâkatını da gerçekleştirdi.  Mülâkat öncesi personelle sohbet eden Genel Müdür; Hac ve Umre ile ilgili akıllara takılan soruları cevapladı; sınava giren personele moral verip, başarılar diledi.
 Sınava giren personelimiz; imtihanların İlimizde yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek; Genel Müdür Bircan’a teşekkür ettiler. Genel Müdür Remzi Bircan, İmkanlar ölçüsünde mülâkatları her ilde yapmayı planladıklarını ve  personelimizin görev yaptığı yere gitmek istediklerini söyledi.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °