Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen İl Başkanı Yalım Halıcı; Isparta’mızın Sorunları Hakkında Kendisini Bilgilendirdim

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen İl Başkanı Yalım Halıcı; Isparta’mızın Sorunları Hakkında Kendisini Bilgilendirdim

ISPARTA 10.07.2020 06:49:00 0

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen İl Başkanı Yalım Halıcı; 
Isparta’mızın 
Sorunları
Hakkında
Kendisini 
Bilgilendirdim
CHP İl Başkanı Halim Halıcı, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etti. Başkan Halıcı; “Görüşmemizde sayın Genel Başkanımızı gerek Isparta’mızdaki gelişmeler gerekse örgütümüzdeki çalışmalar hakkında bilgilendirdim” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalım Halıcı, Gene Başkanı Kemal Kılçdaroğu’na yaptığı ziyaretle ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek Isparta gülümüze, kirazımıza ve Eğirdir Gölümüze verdiği destekten dolayı teşekkürlerimizi sundum.
 
Salgın sürecinde İlçe örgütlerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımızla yaptığımız çalışmalar hakkında kendisine bilgi verdim.
Ayrıca kurultay sürecimiz hakkındaki düşüncelerimizi ve sonrasında yapmayı planladığımız çalışmaları kendileriyle paylaştım.
Genel Başkanımız da Isparta’mızın tüm sorunlarına sahip çıkmaya devam edeceğini belirterek, tüm örgütlerimize ve hemşehrilerimize selam ve sevgilerini iletti” dedi.
 
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °