Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Kursları; O Sloganla Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Kursları; O Sloganla Başladı

ISPARTA 7.02.2021 12:27:00 0
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Kursları; 
O Sloganla
Başladı
İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu sömestr tatilinde de Kayak Kursu açtı. Davraz Kayak Merkezi’nde 7-14 yaş grubundaki 350 öğrenciye ücretsiz kayak eğitimi veriliyor. İl Müdürü Murat Gevrek; “Kurslarımızı ‘Kayak Bilmeyen Kalmasın’ Sloganıyla sürdürüyoruz” dedi.
 
Davraz Kayak Merkezi’nde kar yağışının geç gelmesi nedeniyle sezon geçtiğimiz hafta açıldı. Bu kapsamda kayak ve snowboard tutkunları Davraz’da yerini almaya başladı. İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de bünyesindeki kayak antrenörleri ile 7-14 yaş grubuna ücretiz kayak eğitimi veriyor.
“KAYAK BİLMEYEN KALMASIN”
“Kayak Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında gerçekleştirilen kurs 1 Şubat tarihinde başladı. 350 öğrencinin katıldığı eğitimler 2 grup halinde gerçekleştiriliyor. Birinci grup eğitimler pazartesi ve çarşamba, ikinci grup eğitimler ise salı ve perşembe düzenleniyor.
KURSLAR HAFTADA
3 GÜN VERİLİYOR
Eğitimler haftanın iki günü sabah ve öğle grupları halinde olmak üzere 4 seansta tamamlanıyor. Ulaşım ve kayak malzemeleri ücretsiz karşılanıyor. Kayak eğitimine katılacak öğrenciler İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü binasında toplanarak, ücretsiz olarak otobüslerle Davraz Kayak Merkezi’ne götürülüyor. Kayak odasında ekipmanlarını alan öğrencilere antrenörler nasıl kayak yapabileceklerini anlatıyor. Antrenörlerini dinleyen öğrenciler tek tek uygulama yapıyor.
GEVREK; “KURSLARA TALEP
SEVİNDİRİCİ BOYUTTA”
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yoğun talepten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek; “Tüm başvuru yapan öğrencilerin talepleri karşılanmış durumda. 350 kişilik grubun tamamlanmasının ardından yeni gruplarla eğitimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.  
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °