Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Genç İHH Ramazan’a Yoğun bir Programla Giriyor…

Genç İHH Ramazan’a Yoğun bir Programla Giriyor…

ISPARTA 23.04.2020 13:24:00 0
Genç İHH 
Ramazan’a
Yoğun bir
Programla 
Giriyor…
‘İyiliğin Geleceği’ sloganı ile yola çıkan Genç İHH Gençlik Çalışmalarında son zamanlarda yaptığı faaliyetlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
 
Genç İHH Isparta İl Başkanı Sezgin Kel, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mübarek Recep ve Şaban aylarını geride bıraktık. Rabbimize binlerce şükürler olsun ki on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına bir kez daha ulaşmış bulunmaktayız. Bereketinden bu yılda istifade etmeye çalışacak olduğumuz Ramazan ayında teşkilatlarımızın ve gönüllü kitlemizin ilgi ve alakasına sunabileceğimiz içerikler hazırladık. Bu içerikleri ilimiz başta olmak üzere ülkemizdeki Üniversite, Lise, Ortaokuldaki kardeşlerimize, gönüllülerimizin ve tüm teşkilatımızdaki Genç İHH gönüllülerimizin ilgi ve alakasına sunuyoruz.. Rabbim başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin  Ramazan-ı Şerif’ini mübarek eylesin. Dualarımızı kabul, günahlarımızı aeylesin inşallah…
 
. Genç İHH Isparta İl Başkanı Sezgin Kel; 2020 Ramazan Faaliyet döneminde gerçekleştirecekleri  çalışmalar, faaliyetler ve organizasyonlar hakkında açıklamalarda bulundu.
•        Her hafta pazartesi günü öncü şahsiyetlerin nasihatlerinden derlemeler yapılarak  @gencihhisparta  Facebook , Twitter ve İnstagram sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır.  
•        Maalesef içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde COVİD-19 virüsü sebebi ile birçok faaliyetimizi gerçekleştirememekteyiz. Bizde hayrın ve bereketin yayılmasını devam ettirmek amacı ile bu süreç içerisinde birçok faaliyetimizi sosyal mecra üzerinden sürdürmekteyiz. Bu kapsamda Ramazan Ayı içerisinde de yapacak olduğumuz sohbet ve konferans programlarımızı sosyal medya üzerinden yapacağız.
•        Geçen sene de yapmış olduğumuz “Ramazan Tavsiyeleri” çalışmamız bu yılda revize edilerek devam edeceğiz.
•        Her güne bir iyilik şeklinde 30 günlük bir takvim hazırlandı. Hazırlanan bu içerikler tasarım şeklinde her gün sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır.
•        Haftalık sohbet metinlerimiz Ramazan Ayı içeriği şeklinde revize edilip sizler ile @gencihhisparta  Facebook , Twitter ve İnstagram sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır.
•        Sosyal medya hesaplarımız üzerinden Her hafta ayrı bir konu da  canlı yayın programları gerçekleştirilecektir.
•        Her Cumartesi ve Perşembe günleri “Gelenek Kartları” çalışması ile ilgili paylaşım yapılacak. Farklı ülkelerin ve coğrafyaların geleneklerini tanıtmayı amaçladığımız bu çalışmanın da gönüllülerimizin istifadesine sunulacaktır” dedi.
 
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °