Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Genç İHH Nijer'e 3 Eser kazandırdı

Genç İHH Nijer'e 3 Eser kazandırdı

ISPARTA 30.10.2019 14:27:00 0
Genç İHH Nijer
Gençlik Çalışmaların son dönemlerde büyük ivme kazanan ve yaptığı projelerle insanlık adına önemli işlere imza atan Genç İHH Isparta İl Temsilciliği 2019 yılında gerçekleştirmek için yola çıktığı "Nijer'e 3 Eser" projesini hayata geçirdi.
 
KEL; “HEDEFİMİZ DONANIMLI
GENÇLERİN YETİŞMESİNİ SAĞLAMAK”
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan; Genç İHH Isparta İl Başkani Sezgin Kel, şunları söyledi; “Genç İHH çalışmalarındaki ana hedef, İHH’nın yıllar boyunca edindiği tecrübeleri gençlerle paylaşarak din, dil, mezhep ve ırk ayrımı gözetmeksizin daima mağdur ve mazlumların yanında, ümmet bilincine sahip, adaletin ve iyiliğin hâkim olması için çalışma gayretinde olan donanımlı gençlerin yetişmesine katkı sağlamaktır.
“PROJEMİZİ HAYIRSEVERLERİN
DESTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİK”
Bu gençlerin "İyiliğin geleceği ve meşalesi olması sağlanarak dünyanın neresinde hangi coğrafyasında olursa olsun insanlığın hizmetine hayırlı işler yapmasını sağlamak temel gayemizdir. Genç İHH olarak 81 il de eş zamanlı başlattığımız kampanyamız bugün hayırsever kardeşlerimizin ve gönüllülerimizin desteği ile son bulmuştur.
“OKUL, CAMİ VE SAĞLIK
OCAĞINI HİZMETE AÇTIK”
Geçtiğimiz gün Genç İHH Genel Başkanımız Abdullah Muhammed İslam'ın katılımları ile dünyanın en yoksul ülkelerinden biri olan Nijer’in en büyük sorunlarından biri olan okuryazarlık oranının artması için “Mus’ab Bin Umeyr İlkokulu”, % 98’i Müslüman olan halkın ibadetlerini rahatça yerine getirebilmesi için “Öner Muhtar Cami” ve bulaşıcı hastalıklardan korunmak için mevcut hastalıkların tedavisine yardımcı olabilmek adına “Rezzan el Neccar Sağlık Ocağı” inşası bitmiş ve insanlığın hizmetine açılmıştır. Genç İHH Isparta Şubesi olarak projemizin tamamlanıp hizmete girmesinden dolayı tekrar tüm hayırsever Isparta halkımıza ve gönüllülerimize gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
 
 

Anahtar Kelimeler: kazandırdı eser nijere3 genç
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °