Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Genç Avukat Enes Aydemir Cübbe giydi

Genç Avukat Enes Aydemir Cübbe giydi

ISPARTA 22.10.2019 14:15:00 0
Genç Avukat 
Enes Aydemir 
Cübbe giydi
Stajyerliğini başarıyla tamamlayan Avukat Enes Aydemir, düzenlenen törenle Avukatlık Ruhsatını aldı.
 
Hukuk Fakültesi eğitiminin ardından Isparta Barosu Avukatlarından Ali Osman Altunbaşak’ın bürosunda avukatlık stajını da başarıyla tamamlayan Enes Aydemir’e avukatlık ruhsatı düzenlenen törenle Barosu tarafından verildi.
ALTUNBAŞAK; “BUNDAN SONRAKİ
MESLEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM”
Dün saat 16.00’da Isparta Barosunda gerçekleştirilen törene, genç avukatın yakınları ve avukat dostları katıldı. Avukat Enes Aydemir’in stajerlik yaptığı Avukatlık Bürosu Sahibi Avukat Ali Osman Altunbaşak, ruhsat töreninde yaptığı konuşmada, hukukun üstünlüğüne ve adaletin toplumsal yaşamdaki önemine dikkat çektikten sonra genç avukata başarılar diledi. Avukat Altunbaşak, Enes Aydemir’in çok atılgan, girişken ve çalışkan bir kişiliğe sahip olduğunu vurgulayarak; “Zaten kendisi, stajerlik süresinde de bürosunu hazırladı ve şuanda ruhsatını alır almaz bürosunu da açarak mesleğe ilk adımını atacak” dedi.
YEMİN EDİP, CÜBBESİNİ GİYDİ
Törende yemin ederek avukatlık cübbesini giyen Enes Aydemir de törende yaptığı konuşmada, hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşadığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
AYDEMİR; “OĞLUMLA
GURUR DUYUYORUM”
Emekli Subay ve Isparta Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir de konuşmasında, ruhsat alarak çalışma hayatına atılan oğlu Avukat Enes Aydemir’le gurur duyduğunu söyledi.
BÜROSUNDA
ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Törende yapılan konuşmaların ardından Genç Avukat Enes Aydemir, Avukatlık ruhsatını aldıktan 6 Mart Caddesi üzerindeki kendi bürosuna geçerek resmen ‘Avukat’ olarak çalışmasına başladı.
 

Anahtar Kelimeler: giydi aydemirc?bbe avukatenes genç
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °