Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Geleneksel Senirkent Yeni Mahalle Buluşması bu yılda gerçekleştirildi

Geleneksel Senirkent Yeni Mahalle Buluşması bu yılda gerçekleştirildi

ISPARTA 20.04.2023 18:48:00 0
Geleneksel Senirkent Yeni Mahalle  Buluşması bu yılda gerçekleştirildi

Senirkent ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yeni Mahalle Buluşması iftar programı 19 Nisan Çarşamba günü akşamı gerçekleştirildi. 

Tertip Komitesi üyeleri Şaban İliksiz, Recep Alan, Ramazan Alan ve Hikmet Gürdal yaptıkları ortak açıklamada, yıllardır devam eden geleneği bu yılda sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şu görüşlere yer verdiler:

“Bir kez daha yaşayan bizler, komşuluk kültürünün yeni nesil tarafından da anlaşılıp yaşatılması, eski anıların tazelenmesi amacıyla Mübarek Ramazan ayını da fırsat bilinerek Yeni Mahalle Buluşması/İftar Programımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadir Gecesinden bir gün sonra Arefeden bir gün önce bayram öncesi 19 Nisan 2023 Çarşamba günü gerçekleştirdik.  Programımıza katılan ilçe Kaymakamımız Abdüllatif Yılmaz, Belediye başkanımız Kadir Heybeli , Ankara Senirkentliler Derneği Başkanı Süleyman Alan ,İstanbul Senirkent Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Çavdar, İzmir Ege-Der yöneticilerinden Adil Demirelli ile bütün misafirlerimiz ve tüm komşularımıza, katılımcılara teşekkür ederiz. Ayrıca Senirkent ilçe müftümüz Recep Işıldar ile Mehmet Ali Kaptan hocamıza ve diğer imamlarımıza duaları ve katılımları için teşekkür ederiz. 

Birbirinden leziz yemekler sunan aşçımız Ercan Yalcın ve değerli eşi Nurcan Yalçın hanıma da ayrıca teşekkür ederiz. Maddi manevi destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Rabbim sağlıcakla yenilerine eriştirsin.”

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °