Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Geçmiş Olsun ASKON Isparta İl Temsilci Mücahit Ramazan Baygün; Trafik Kazası Geçirdi

Geçmiş Olsun ASKON Isparta İl Temsilci Mücahit Ramazan Baygün; Trafik Kazası Geçirdi

ISPARTA 25.12.2023 18:43:00 0
Geçmiş Olsun  ASKON Isparta İl Temsilci Mücahit Ramazan Baygün;  Trafik  Kazası Geçirdi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)’nin Isparta Temsilcisi Genç ve Başarılı İş İnsanı Mücahit Ramazan Baygün, İzmir’den Isparta’ya gelirken Denizli’nin Tavas ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazada belinden yaralanan Baygün, yarın ameliyat olacak.  

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin Isparta Temsilcisi, iş ziyareti için gittiği İzmir dönüşünde talihsiz bir kaza yaşadı. 

Geçtiğimiz gün İzmir’den Isparta’ya dönen Mücahit Baygün’ün arkadaşının kullandığı araç, sürücünün uyuması neticesinde sabaha karşı Denizli’nin Tavas ilçesinde şarampole yuvarlandı. Kazada, ASKON Isparta Temsilcisi Mücahit Baygün ve aracı kullanan arkadaşı yaralandı. 

BAYGÜN YARIN 

AMELİYET OLACAK 

Yaralılar ilk olarak Tavas Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk tedavilerinin ardından Isparta’ya sevk edildiler. Kazada belinden yaralanan Mücahit Baygün yarın Isparta Şehir Hastanesinde bir operasyon geçirecek. 

YUNUS ÖZLER’DEN 

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de değerli arkadaşım, dostum Mücahit Baygün’e geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve Allah’tan acil şifalar diliyorum. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °