Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Gazze Nöbet Çadırı Şehit Çadırı’na Döndü….

Gazze Nöbet Çadırı Şehit Çadırı’na Döndü….

ISPARTA 14.01.2024 12:44:00 0
Gazze Nöbet Çadırı  Şehit Çadırı’na Döndü….

Isparta Kaymakkapı Meydanında Filistin’e Destek amacıyla kurulan ‘Gazze Nöbet Çadırı, önceki gün Kilit – Pençe Bölgesinde 9 askerimizin şehit olması üzerine ‘Şehit Çadırı’na çevrildi. Çadırı ziyaret eden Vali ve Milletvekilleri okunan Kuran – ı Kerime eşlik etti. 

Isparta’daki yaklaşık 20 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) tarafından geçtiğimiz ay Kaymakkapı Meydanında kurulan ve her gün bir sivil toplum kuruluşu mensuplarının nöbet tuttuğu ‘Gazze Nöbet Çadırı’ dün ‘Şehit Çadırı’na dönüştürüldü. 

KİLİT – PENÇE BÖLGESİNDE 

9 ŞEHİT, 4 YARALI 

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada; önceki gün akşam saatlerinde Kuzey Irak'ın Metina bölgesindeki üs noktalarına PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda, 9 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz de yaralandığını açıkladı. Bunun üzerine, ülke genelindeki tüm programlar iptal edildi veya ileri bir tarihe ertelendi. 

GAZZE ÇADIRI ŞEHİT

ÇADIRI’NA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ 

Isparta Kaymakkapı Meydanında Filistin’e Destek amacıyla kurulan ‘Gazze Nöbet Çadırı, önceki gün Kilit – Pençe Bölgesinde 9 askerimizin şehit olması üzerine ‘Şehit Çadırı’na çevrildi. 

VALİ VE MİLLETVEKİLLERİNDEN 

ŞEHİT ÇADIRINA ZİYARET 

Şehit Çadırı’na dönüştürülen Çadırı, dün Vali Aydın Baruş ve Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ile Osman Zabun ziyaret ederek şehitlerimizden dolayı çadırdaki vatandaşlarla taziyelerini paylaştılar ve çadırda okunan Kuran – ı Kerime eşlik ettiler. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °