Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Gazze’ye 7 bin TL’lik Destek

Gazze’ye 7 bin TL’lik Destek

ISPARTA 26.05.2021 11:56:00 0
Gazze’ye 
7 bin TL’lik
Destek
Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanlığı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından başlatılan ‘Gazze’ye Acil Yardım Kampanyası’na 7 bin TL’lik destekte bulundu.
 
BAŞKAN AKTAŞ; “FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE
YAPILANLAR BİZLERİ DERİNDEN ÜZÜYOR”
Amaçlarının, bombardıman altındaki Gazze’li mazlumların yaralarını sarmak olduğunu ifade eden Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Abdurrahman Aktaş, İsrail işgal rejiminin devam eden soykırımını kınadıklarını belirterek; “Filistin’de akan kan hepimizin yüreğini derinden acıtmaktadır. Zaten abluka altında olan Gazze’nin Ramazan ayıyla birlikte yeni bir soykırıma maruz kalması bizleri ve tüm camiamızı üzmektedir” dedi.
“ALLAH KABUL ETSİN”
Yıllardır uygulanan bu abluka Filistin’de en temel yaşam ihtiyaçları karşılanamaz hale getirmektedir. Öğrendiğimiz kadarıyla Gazze halkı şu an temel gıda malzemelerine ihtiyaç duymaktadır. Bizler de Büro Memur – Sen Isparta Şubesi yönetimi olarak üyelerimizin de katkı ve destekleriyle oluşturduğumuz fonda toplanan 7 bin TL’lik nakdi yardımı da İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan ‘Gazze’ya Acil Yardım Kampanyası’ hesabına yatırdık. Allah kabul etsin inşallah” dedi.

Anahtar Kelimeler: tllikdestek gazzeye7
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °