Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Galip Gelip Ligde Mi Kalacak? Mağlup Olup Kaos mu Yaşayacak? Ispartaspor Kaderini Çizecek!

Galip Gelip Ligde Mi Kalacak? Mağlup Olup Kaos mu Yaşayacak? Ispartaspor Kaderini Çizecek!

SPOR 14.04.2023 18:07:00 0
Galip Gelip Ligde Mi Kalacak? Mağlup Olup Kaos mu Yaşayacak?  Ispartaspor Kaderini Çizecek!

Üç maç üst üste aldığı yenilgilerle küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Ispartaspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Somaspor’u yenip sıralamada rahatlamak istiyor. Bu maçta kaybedilecek puan veya puanlar Yeşil – Pembeli ekibin, kalan haftaları için kaos yaşaması anlamına geliyor. 

TFF İkinci Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Ispartaspor, hafta sonu yani yarın konuk edeceği Somaspor maçıyla son haftalardaki kötü karnesini düzeltmek istiyor. 

Yeşil – Pembeliler, dış sahada son üç maçın tamamını kaybederek Play – Off hedefini tamamen bitirdiği gibi, kendini de küme düşme potasının hemen üzerinde buldu ve küme düşme korkusu yaşamaya başladı. Son 7 karşılaşmada 13 puanlık bir kayıp yaşayan Ispartaspor, sadece 6 puan kazandı. Ligde 36 puanla 14. sırada yer alan ve düşme potasının sadece 4 puan üzerinde konumlanan Isparta ekibinin yarınki maçta Somaspor’u yenmekten başka hiçbir alternatifi bulunmuyor. .

SOMASPOR ENGELİNİ 

KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYOR

Yeşil – Pembeli ekip, düşme korkusu yaşamamak için Somaspor virajlarını kazasız geçmek istiyor. Ayrıca, Somaspor maçının yanı sıra gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağı ve kendisi ile aynı mücadeleyi veren Nazilli Belediyespor maçlarından 3’er puan alarak 2 haftayı 6 puanla tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Yarın Isparta Atatürk Stadındaki maç saat 15.00’te başlayacak.  


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °