Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Galibiyet Halil Duman’a Hediye

Galibiyet Halil Duman’a Hediye

ISPARTA 30.10.2023 21:30:00 0
Galibiyet Halil Duman’a Hediye

Geçtiğimiz Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Karaman FK ile karşılaşan Ispartaspor, etkili bir futbolla rakibini mağlup etti. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini ise Mehmet Küçükdurmuş kaydetti. Yeşil – Pembeli futbolcular golün ardından geçtiğimiz hafta sakatlanan Halil Duman’ın formasını açarak basın mensuplarına göstererek, bu galibiyeti ona armağan ettiklerini ortaya koydular. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 11. Hafta mücadelesinde geçtiğimiz Cumartesi akşamı kendi saha ve seyircisi önünde ligde düşme potasında bulunan Karaman FK ile kozlarını paylaştı.

TARAFTAR MAÇA BÜYÜK 

İLGİ GÖSTERDİ 

Cumartesi akşam saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadında başlayan Ispartaspor – Karaman FK karşılaşmasını Ak Parti eski Milletvekili ve YSK Ak Pati Temsilcisi Recep Özel, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Daire Müdürleri, Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetim kurulu ile yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi. 

GOLLAR MEHMET 

KÜÇÜKDURMUŞ’TAN 

Bu sezon başında Ankara Demirspor’dan transfer edilen ve Santrafor olmasına rağmen sezon başından bu yana sadece bir defa gol atabilen Mehmet Küçükdurmuş, Karamanspor FK maçında şeytanın bacağını kırdı ve attığı iki golle takımını galibiyete taşıdı. Küçükdurmuş, maçta ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle taraftarlar tarafından büyük takdir topladı. 

GALİBİYETİ HALİL DUMAN’A

HEDİYE TTİLER 

Ispartasporlu futbolcular, Karamanspor FK maçında büyük bir vefa örneğine imza attılar ve atılan golden sonra Yeşil – Pembeli futbolcular golün ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Amedspor maçnıda sakatlanan Halil Duman’ın formasını açarak basın mensuplarına gösterip, bu galibiyeti ona armağan ettiklerini ortaya koydular. 

 


Anahtar Kelimeler: Galibiyet Halil Duman’ Hediye
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °