Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Galatasaray’da Boupendza Sesleri

Galatasaray’da Boupendza Sesleri

SON DAKİKA 9.06.2021 11:11:00 0
Galatasaray’da Boupendza Sesleri
Galatasaray’da gerçekleşecek başkanlık yarışında pek çok başkan adayının seçim vaatlerinden birisi Hatayspor’un gol kralı oyuncusu Aaron Boupendza’yı kadroya katmak. Geride bıraktığımız sezon Sekabet  adresine tıklayıp gol krallığı yarışında kendisini tercih edenlere güzel paralar kazandıran Boupendza’nın transferi için mevcut transfer komitesinin Hatayspor ile görüşmelere başladığı belirtiliyor.


Yeni sezonda henüz Fatih Terim ile devam edilip edilmeyeceği de belli olmayan kulüpte buna rağmen hiçbir teknik adamın hayır diyemeyeceği Boupendza’nın kadroya katılması çalışmalarına yönetimden herhangi bir olumsuz görüş gelmiş değil.
Hatayspor’da Boupendza İçin Taban Fiyat: 8 Milyon Euro
Sezon içinde bol gollü maçlara imza atan ve Sekabet bahis sitesi istatistiklerinde maçlarına en çok 2.5 gol üstü oynanan takımlar arasında ilk sıralarda yer alan Hatayspor’da yönetimin yıldız oyuncunun fiyatını en düşük 8 milyon Euro olarak belirlediği ifade ediliyor. Devre arasında Rusya’ya transferi gündeme gelen ancak oyuncunun istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirten Hatayspor yönetimi oyuncuya yurt dışından halen çok cazip tekliflerin geldiğini söylüyor.
Teknik adam Ömer Erdoğan’ın oğlum gibi seviyorum dediği Boupendza, Halil Dervişoğlu’nun ayrılması sonrasında Galatasaray’ın hücum hattına katmak istediği ilk isim. Kadrosunda Falcao ve Mustafa gibi golcüler olmasına rağmen her iki isimden sakatlıklar nedeniyle istediği verimi alamayan Galatarasay’da kurmaylar hem forvet hem kanat oynayabilmesi nedeniyle Boupendza’dan büyük verim alınabileceği konusunda hemfikirler.
Gelecek sezon için Türkiye’de kalması halinde Sekabet Üyelik butonuna tıklayanların gol krallığı yarışındaki favori seçimlerinden biri olması beklenen oyuncunun transferi konusunda Galatasaray’ın Diagne’den gelebilecek olası transfer parasına güvendiği ortaya çıktı. Diagne ile devam etmeyi düşünmeyen yönetim, bu oyuncunun transferinden elde edilebilecek 5-6 milyon Euro civarındaki bedelle Gabonlu yıldızın transferini bitirmeyi planlıyor. Geriye kalan ortalama 2 milyon Euro’luk tutar ise sonraki satıştan pay teklifi ile kapatılmaya çalışılacak.
Boupendza transferinde ilerleme sağlamaya çalışan Galatasaray bu transfer için sadece yurt dışındaki takımlar ile değil yurt içindeki bazı takımlarla da rekabet halinde. Özellikle Fenerbahçe ile Hatayspor arasında geçtiğimiz sezondan bu yana görüşmelerin sürdüğü konuşuluyor.
 

Anahtar Kelimeler: sesleri boupendza galatasarayda
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °