Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Futsal'da Muhteşem Final ve Ödül Töreni; Şampiyon Eğirdir Belediyesi Oldu

Futsal'da Muhteşem Final ve Ödül Töreni; Şampiyon Eğirdir Belediyesi Oldu

ISPARTA 23.01.2022 09:30:00 0
Futsal
Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Eğirdir'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futsal Turnuvası sona erdi.
 
Önceki akşam saat 18.00'de Final maçı ile sona eren mücadelede Eğirdir Belediyesi ile Muazzez ve Yaşar Şapçı Okulu karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Eğirdir Belediyesi takımı maçı 4-0'lık net bir skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonunda Eğirdir Belediyesi tarafından helva ikramı gerçekleşti. Maçı Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ve protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda sporsever izledi. Başkan Veli Gök ise bir başka programı olması nedeniyle final karşılaşmasına katılamadı. Muhteşem ve sportmence geçen müsabakalar sonrası asıl kazanan dostluk oldu.
 
Takımların birbirlerine olan saygı sevgi ve centilmenliği büyük alkış aldı. Final maçı sonrası gerçekleşen ödül töreninde Fair-Play (Centilmen) takım ödülünü İlçe Jandarma Komtanlığı, İlçe 3.Sü Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi İlçe 2.Si Muazzez Ve Yaşar Şapçı İlkokulu İlçe 1.Si İse Eğirdir Belediye’si Oldu. En Çok Gol Atan, Gol Kralı: Belediye Kurumundan Murat Bakıcı. En İyi Kaleci Seçilen Su Ürünleri Araştırma Enstitüsünden Dr. Vedat Yegen. Fair-Play (Centilmen) Takım; İlçe Jandarma Kurumuna Ödülünü Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kuş, İlçe 3. Sü Hastane Kurumuna Ödülünü Eğirdir Hakimi Uğur Gözüyılmaz, İlçe 2.Si M.Y.Şapçı İ.O . Kurumuna Ödülünü Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, İlçe 1.Si Belediye Kurumuna Ödülünü Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, En Çok Gol Atan, Gol Kralı: Belediye Kurumundan Murat Bakıcı’ya Kupasını İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ahmet Armutoğlu,
 
En İyi Kaleci Seçilen Sarem Kurumundan Dr. Vedat Yegen’e Kupasını Eğirdir Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Adliyemize, turnuvaya katılımlarından dolayı Savcı ve Hakimlere katılım plaketlerini Kaymakam Adem ÇELİK, Turnuva boyunca adilâne kararlar veren, güzide hakemlere plaketlerini Kaymakam Adem ÇELİK takdim etti. Kaymakam Adem Çelik turnuvaya katılan dereceye giren ve girmeyen tüm takımları tebrik etti.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °