Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Futbolda Ara Transfer Dönemi Başlıyor Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Yönetime Çağrı; Takıma Forvet Değil, GOLCÜ Alınmalı

Futbolda Ara Transfer Dönemi Başlıyor Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Yönetime Çağrı; Takıma Forvet Değil, GOLCÜ Alınmalı

SPOR 10.01.2022 09:24:00 0
Futbolda Ara Transfer Dönemi Başlıyor
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Yönetime Çağrı; 
Takıma Forvet Değil, 
GOLCÜ Alınmalı
Yeşil – Pembeli Taraftarlar, ilk yarıda takımda çok büyük bir ‘Gol Sıkıntısı’ yaşandığını bunun da takımın attığı gol sayısına bakıldığında rahatlıkla görüldüğünü belirterek; “Takımda 4 – 5 Forvet oyuncu var ama. İçinde daha bir gol bile atamamış olanları var. Bu da gösteriyor ki, her forvet golcü değildir. Bizim takıma da forvet değil, bizzat Golcü futbolcu lazım. Ara transferde takıma en az bir veya iki hatta daha fazla Golcü alınmalıdır” dediler.
 
Sezon başından bu yana geçen sürecin her forvet denilen futbolcunun golcü olmadığının ortaya çıktığını ifade eden Yeşil Pembeli taraftarlar, artık sahada gezinen değil, işi sadece gol atmak olan futbolcuya ihtiyaç olduğunu vurguladılar.  
FUTBOLDA ARA TRANSFER
ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLIYOR
Kulüplerin, takımlarındaki eksik mevkilere futbolcu takviye etmelerini sağlamak amacıyla uygulamaya konulan Futbolda ‘Ara Transfer’ Dönemi 12 Ocak Çarşamba günü başlayacak. Söz konusu transfer dönemi 8 Şubat 2022 tarihinde sona erecek.
TARAFTARLARDAN
YÖNETİME ÖNEMLİ ÇAĞRI
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da yaşanan ‘Golcü’ sıkıntısı taraftarları da harekete geçirdi. Yeşil – Pembeli Taraftarlar, ilk yarıda takımın gol atmakta büyük sıkıntılar yaşadığını vurgulayarak yönetime önemli çağrıda bulundular.
TARAFTARLAR; “BU TAKIMA
GERÇEK GOLCÜ ALINMALI”
Ispartaspor’da ilkyarıda büyük bir forvet ve golcü futbolcu sıkıntısı yaşandığını ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler; “Bilindiği gibi takımımız 2. Ligde mücadele ediyor ve artık takımın gerçek bir golcüsü olması lazım. İlk yarıda takımda golcü olmadığı açıkça görüldü. Burak Aydın var ancak. O da sakatlanınca gol atamaz oldu ve ligin ilk haftalarındaki o gol atma becerisini ortaya koyamadı. İnşaallah, bir an önce gerçek gücüne döner. Ancak, bu takım için Burak da yeterli olmayacaktır. Takıma mutlaka ‘Gol Makinesi’ denilebilecek leblebi gibi gol atabilen bu beceriye sahip bir golcü futbolcuya acilen ihtiyaç var. Bu zamana kadar kısmen Burak haricinde alınan tüm forvet oyuncular takıma yeterli katkıyı veremediler. Artık, takıma ceza sahasında topla buluştuğu an o topu mutlak surette ağlara gönderebilecek beceride bir futbolcu alınmalıdır. Bu beceride bir futbolcu alınırken oradan, buradan tavsiye isimlerle değil, bizzat futbolcunun maçlarına bakılmalı, attığı goller izlenmeli ve verimliliğinden emin olunan futbolcular alınmalıdır. Tavsiye ile alınan futbolculardan verim alınamadığı ilk yarıda ortaya çıktı” dediler.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °