Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Fuchs Sports’ta Yayın Skandalının Ardından; Paraları da Ödemediler

Fuchs Sports’ta Yayın Skandalının Ardından; Paraları da Ödemediler

SPOR 10.04.2023 14:41:00 0
Fuchs Sports’ta Yayın Skandalının Ardından;  Paraları da Ödemediler

Sezon başında 2.Lig ve 3.Lig maçlarının yayın haklarını almasına rağmen Mart ayında yayınlarını durduran Fuchs Sports'un binlerce kişiden tahsil ettiği paraları geri ödemediği ortaya çıktı. Her gün kanala abone olan binlerce kişi Fuchs Sports'u aramasına rağmen sonuç alamıyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu ile sezon başında sözleşme imzalayarak 5 Yıllığına 2.Lig ve 3.Lig’in yayın haklarını alan Fuchs Sports daha ilk sezonu tamamlayamadan yayınlarını durdurdu. Sporexpres’in haberine göre yayıncı kuruluşun Kulüplere ve TFF’ye ödemesi gereken paraları ödemediği için sözleşmesinin fesih edildiği iddia edilirken konu ile ilgili federasyondan 2 hafta geçmesine rağmen resmi bir açıklama yapılmadı.

PARALARI İADE ETMEDİLER

Öte yandan Fuchs Sports'un Türkiye Ceosu Fikri Erdoğan ve ekibi tarafından kurulan internet sitesi üzerinden binlerce taraftardan üyelik ücreti toplamasına rağmen 29 Mart’ta yayınlarını durdurdu. Yaklaşık 15 Bin kişiden aylık ve yıllık olmak üzere üyelik ücreti topladığı öğrenilen şirket abonelere geri ödeme yapmadı. Fuchs Sports’un müsabakaların yayınları için tuttuğu prodüksiyon şirketlerinde paralarını ödemediği gelen bilgiler arasında.

DEPREMZEDELERİN PARASI

Sakaryalı iş adamı Fikri Erdoğan yönetimindeki Fuchs Sport, depremzedeler yararına oynanan Kocaelispor- Sakaryaspor müsabakasını da gelirini depremzedelere bağışlamak kaydı ile yayınlamış. Maçın yayını ücretli satılmasına ve birçok reklam yayınlanmasına rağmen depremzedeler için buradan da herhangi bir ücret ödenmediği iddia edildi.

YARGIYA TAŞINACAK

Konu ile ilgili muhatap bulamayan birçok kişinin Türkiye Ceosu Fikri Erdoğan’ın yanı sıra Fuchs Sport’un Türkiye Futbol Federasyonu ile işlerini yürüten Avukat Emin Özkurt ve Barış Polat ile ilgili suç duyurusunda bulunacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Medyarota.com

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °