Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

FLAŞ HABER Başsavcı’dan MÜZİK Resitali

FLAŞ HABER Başsavcı’dan MÜZİK Resitali

ISPARTA 23.12.2021 18:05:00 0
FLAŞ HABER
Başsavcı’dan 
MÜZİK
Resitali
Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, söylediği şarkılarla dinleyicileri adeta mest etti. Başsavcı Akbulut, katıldığı programda müzik resitali sundu.
 
Kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta İl Temsilciliği tarafından ‘İş Hayatında Stress ve Mobbing’ Konulu bir konferans düzenlendi. SDÜ’lü öğrencilerin destek verdiği ve bugün saat 14.00’de Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Programa; Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, İşkur İl Müdürü Mustafa Höke, Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, İnsan ve Medeniyet Hareketi Vakfı Başkanı Mesut Çelikkol, Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses, STK Başkan ve Temsilcileri ile öğrenciler katıldı.
KONFERANS ÖNCESİ MÜZİK DİNLETİSİ
Bugünkü konferans öncesi Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu.
BAŞSAVCI AKBULUT’TAN
İZLEYENLERİ MEST EDEN
MÜZİK RESİTALİ
Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, kendisinin de konuşmacı olarak katıldığı konferans programı öncesinde müzik dinletisini görünce oturduğu protokol koltuğundan kalkıp Gitar çalan öğrencinin yanına giderek aldı mikrofonu eline ve şarkı söylemeye başladı. Öğrencinin Gitarıyla eşlik ettiği Cumhuriyet Savcısı Akbulut, müzikseverler tarafından çok beğenilen şarkı olan ‘Elfida’ isimli şarkıyı söyledi.
SALONDA ALKIŞ TUFANI KOPTU
Programa katılan ve salonu dolduran yüzlerce kişi Cumhuriyet Başsavcının söylediği bu şarkıyı çok beğendi ve şarkı bitiminde uzun süre alkışladı.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °