Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Firmadan açıklama geldi

Firmadan açıklama geldi

ISPARTA 15.08.2016 12:09:00 0
Firmadan açıklama geldi
8 yaşında ve ÖZEL bir çocuk olan Gizem Cebeci'nin Iyaşpark'ta oyun alanına alınmadığı iddiasıyla ilgili olarak firmadan yazılı bir açıklama geldi. 
Iyaşpark AVM, Fun City Eğlence Merkezi ile ilgili basın açıklamasıdır:       
 “  Iyaşpark AVM Fun City Çocuk Eğlence Merkezimizde engelli bütün çocuklarımız top havuzu hariç, bireysel bütün oyuncaklardan ücretsiz olarak faydalandırılmaktadır. Top havuzunda ise müşterek oyun oynanması nedeniyle hem engelli çocuğumuzun hem de diğer çocuklarımızın herhangi bir sorun yaşamaması açısından birlikte oynanmasına izin verilmemektedir. Engelli çocuklarımızın bu alanlarda oyun oynayabilmesi ancak özel eğitimli personellerin refakatinde olması şartıyla mümkündür.  Iyaşpark AVM Yönetimi ve Fun City firması tarafından  her zaman engelli vatandaşlarımız ile ilgili çeşitli organizasyonlar yapılmakta, sosyal sorumluluk projelerine destek verilmekte ve  bu konuda en üst düzeyde hassasiyet gösterilmektedir. Bu konuda faaliyet gösteren dernek ve yetkili kurumların organize etmesi halinde istenilen bir tarihte toplu olarak sadece engelli çocuklarımız için yapılacak bir organizasyona her zaman destek vermeye hazırız.
           Fun City Eğlence Merkezi ile ilgili konu hakkında gerekli araştırmalar yapılmış, bu konuda şahıslar arasında yanlış anlaşılmalar olduğu tespit edilmiştir. Sorumluluğu bulunan yetkililere gereken uyarılar yapılmıştır.. İlimizde bulunan bütün engelli dernekleri ve okullarına kurum olarak yapmış olduğumuz katkılar ve destekler ortada olup, konuyu kamu oyunun takdirlerine saygılarımızla sunuyoruz.”

O HABERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Anahtar Kelimeler:
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °