Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Firari Şahıs Isparta’da Yakalandı; 15 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Var

Firari Şahıs Isparta’da Yakalandı; 15 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Var

ISPARTA 15.05.2022 11:00:00 0
Firari Şahıs Isparta’da Yakalandı; 
15 Yıl 
8 Ay Hapis
Cezası Var
Isparta'da ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ ve ‘Basit yaralama’ suçlarından hakkında 15 yıl 8 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D. isimli şahsı saklandığı yerde yakaladı.
 
Isparta'da ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ ve ‘Basit yaralama’ suçlarından hakkında 15 yıl 8 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D. isimli şahsı saklandığı yerde yakaladı. E.D. Isparta E Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edildi. 
Jandarma’nın Suç Araştırma Timi (JASAT) suçlulara yönelik gerçekleştirdiği operasyonları başarıyla sürdürüyor. JASAT, son olarak 15 yıl 8 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak adli mercilere teslim etti.
Konuyla ilgili olarak Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada:  ‘Isparta İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak JASAT tarafından yapılan İstihbarı çalışmalar neticesinde, 11 Mayıs 2022 tarihinde “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” ve “ Basit yaralama” suçlarından hakkında (15) yıl (8) ay (4) gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D isimli şahıs yapılan takip neticesinde; Jandarmanın Dedektifleri Olan ve Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından saklandığı yerde yakalanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Isparta İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşların emniyet ve asayişinin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir’ denildi.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °