Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Fatih Mahallesi Küme Evlerde; Çalışmalar Hızlı Başladı

Fatih Mahallesi Küme Evlerde; Çalışmalar Hızlı Başladı

ISPARTA 9.10.2022 14:55:00 0
Fatih Mahallesi Küme Evlerde; 
Çalışmalar 
Hızlı Başladı
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Fatih Mahallesi Küme Evler Bölgesinde bulunan 24 bina ve 40 konuta doğalgaz, kanalizasyon ve içme suyu problemlerinin çözümü için verdiği sözün ardından başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından belediye hizmetlerine erişim noktasında sorun yaşayan vatandaşların bu problemleri tek tek çözülüyor. Daha önce Çünür Mahallesi Küme Evler bölgesinde yaşayan vatandaşların kanalizasyon ve doğalgaz sorunu çözüme kavuşturulmuştu. Aynı sorun 24 bina ve 40 konutun bulunduğu Fatih Mahallesi Küme Evlerde de yaşanıyor.
 
1 Ekim tarihinde bölgeye giden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşların taleplerini dinlemiş ve 1 Kasım itibariyle doğalgazı kullanabileceklerinin müjdesini vermişti. Başkan Başdeğirmen, bölgede yaşanan kanalizasyon ve içme suyu problemlerinin de aynı anda çözüleceğini söylemişti. Başkan Başdeğirmen’in ziyaretinin ardından Fatih Mahallesi Küme Evlerde çalışmalar hızlı başladı. Torosgaz tarafından bölgede doğalgaz altyapı çalışmaları yapılırken, Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de kanalizasyon problemini çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Bölgedeki kanalizasyon sorununun çözülmesinin ardından içme suyuyla ilgili yaşanan problem de giderilecek. Fatih Mahallesi Küme Evler bölgesi 1 Kasım itibariyle doğalgaz kullanabilir hale getirilecek ve tüm altyapı eksiklikleri de tamamlanmış olacak.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °