Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

EYT Federasyonu Isparta Temsilcisi Bahri Yüceer; Hayırlı Olsun…

EYT Federasyonu Isparta Temsilcisi Bahri Yüceer; Hayırlı Olsun…

ISPARTA 1.03.2023 10:03:00 0
EYT Federasyonu Isparta Temsilcisi Bahri Yüceer;  Hayırlı Olsun…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Isparta Temsilcisi Bahri Yüceer, yaklaşık 7 yıldır verdikleri mücadelenin sonuna geldiklerini ve EYT’nin yasalaşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Yasamız vatana, millete hayırlı uğurlu olsun dedi. 

Aylardır çeşitli sebeplerle görüşmeleri ertelenen ve son olarak 21 gün aradan sonra dün tekrar açılan TBMM, EYT kanun teklifini 5 saatte görüşüp karara bağladı ve teklif Meclis'ten geçti ve yasalaştı. Artık gözler son onay için Başkan Erdoğan'da. 

YÜCEER; “HAYIRLI OLSUN” 

EYT’nin yasalaşmasının ardından bir açıklama yapan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Isparta Temsilcisi Bahri Yüceer, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yıllardır her platformda  mücadelesini verdiğimiz davamızı şükürler olsun hayırlısıyla sonuçlandırdık taçlandırdık. Buradan başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a EYT Federasyonu Başkanım sayın Gönül Boran Özüpaka emeği geçen herkese teşekkür ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte rabbimden sağlık diler sevdiklerinizle beraber rabbim yedirmek nasip etsin inşallah güzel bir çalışma ve emeğin karşılığını hep beraber almanın mutluluğuyla” dedi.


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °